Alexandru Cumpanasu a starnit un val de nemultumiri printre parinti si profesori, din cauza filmuletelor de pe TikTok

Alexandru Cumpanasu, fost candidat la Presedintia Romaniei, unchiul Alexandrei Macesanu, victima criminalului Gheorghe Dinca (vezi: tragedia de la Caracal), a starnit in ultimele zile un val de nemultumiri in randul internautilor, parintilor si profesorilor.

Alexandru Cumpanasu, secventa TikTok

Aproape 500.000 de elevi din Romania urmaresc contul de TikTok al lui Alexandru Cumpanasu, denumit „profu.online”, in care acesta a postat filmulete cu un continut considerat -atat de parinti, profesori, cat si de unii dintre fani-, nepotrivit pentru adolescentii care il urmaresc pe aceasta retea de socializare.

In unele dintre filmulete profesorii sunt blamati, aratati cu degetul si pozitionati ca si cum ar fi adversari ai elevilor, scrie digi24.ro.

Alexandru Cumpanasu, secventa TikTok

Alexandru Cumpanasu a publicat peste 2.300 de clipuri pe TikTok pana acum, in unele dintre acestea avand discutii cu conotatii sexuale cu minore, potrivit aktual24.ro.

Intre timp Politia Capitalei si Parchetul Sectorului 4 din Bucuresti verifica daca mesajele postate de Alexandru Cumpanasu pe TikTok pot fi incriminate penal sau contraventional.

 

Citeste si: Accesul la internet si bullyingul, noile pericole pentru copii