Barbat, acuzat ca si-a violat fiica adoptiva. Victima, de 13 ani, a si nascut

Un barbat de 38 de ani, din Targoviste, este audiat de politisti, fiind acuzat ca si-ar fi violat fiica adoptiva, in varsta de 13 ani, imobilizata in scaun cu rotile. La inceputul acestui an, copila a nascut o fetita.

Citeste si Adolescent acuzat ca a violat o fetita de opt ani, retinut

„Referitor la cazul unei tinere de 13 ani, institutionalizata intr-un centru de servicii sociale din Targoviste si care ar fi nascut un copil la inceputul acestui an: in prezent, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targoviste audiaza principalul banuit, tatal adoptiv al tinerei. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de viol, urmare a rezultatului testului ADN”, arata politistii.

Testul ADN a fost facut pentru a fi stabilita identitatea tatalui bebelusului nascut de fata de 13 ani.

„Cel mai probabil, barbatul va fi retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta. Maine va fi prezentat in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”, au mai precizat reprezentantii Politiei Dambovita.

Cazul a ajuns in atentia anchetatorilor in luna februarie cand copila de 13 ani a ajuns la Maternitatea din Targoviste, unde a nascut o fetita.

Surse judiciare au declarat ca proaspata mama este imobilizata in scaun cu rotile si are deficiente psihice. Aceasta ar fi fost violata de tatal adoptiv in timp ce se aflau in centrul de servicii sociale din Targoviste.

Citeste si Premiera mondiala: Copil nascut de o femeie cu uterul transplantat intr-o interventie asistata de robot

Sursa: Mediafax