Bebelus asfixiat in punga. S-a nascut viu si a fost ucis de mama

Bebelus asfixiat in punga. S-a nascut viu si a fost ucis de mama, sunt primele concluzii ale anchetatorilor  cu privire la cazul bebelusului gasit asfixiat intr-o punga, intr-o gospodarie din Dorna Candrenilor, judetul Suceava.

Citeste si Un bebelus din Rosia Montana a murit asfixiat

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a anuntat ca cercetarile continua in cazul bebelusului gasit asfixiat intr-o punga, in curtea unei gospodarii din Poiana Negrii, localitatea Dorna Candrenilor, judetul Suceava. Bebelusul s-ar fi nascut viu si ar fi fost omorat de mama.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de o persoana, care a dobandit calitatea de suspect, pentru savarsirea infractiunii de ucidere sau vatamare a nou-nascutului savarsita de catre mama”, se arata in comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le detin anchetatorii, femeia de 37 de ani a nascut acasa, in 9 august, singura, neasistata de cadre medicale, un baiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis si ascuns.

„Anterior, suspecta si-a ascuns sarcina fata de toate persoanele care o cunosteau”, se mai arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

In acest caz cercetarile continua pentru a fi stabilite toate imprejurarile acestui caz.

Surse din ancheta spun ca zilele trecute un politist din satul Dorna Candrenilor a vazut femeia, care era gravida. Marti, acesta a semnalat ca femeia pare sa fi nascut, dar nu exista niciun copil. Mai multe echipaje de politie si un procuror au descins la locuinta femeii si au gasit pruncul mort, intr-o punga, in curte.

Sunt informatii ca femeia nu ar fi la prima sarcina in urma careia pruncii au disparut, mama fiind audiata si pentru acest lucru. Femeia este inginer la o companie multinationala si are trei copii.

Noi probe din curtea femeii acuzate

Mai multi politisti si criminalisti, insotiti de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava, au ridicat, marti seara, noi probe din gospodaria femeii acuzate ca si-a asfixiat copilul nou-nascut, existand suspiciuni ca aceasta nu ar fi la primul caz de pruncucidere.

Anchetatorii au sapat in doua locuri din gradina, indicate chiar de femeie, care a fost dusa la fata locului. Din acele zone, criminalistii au ridicat mai multe probe. Copilul nou-nascut a fost descoperit de anchetatori fara viata, intr-un sac de gunoi, existand suspiciuni ca femeia nu este la primul caz de pruncucidere.

Sursa: Mediafax

Citeste si O femeie, suspectata ca si-a ucis bebelusul. Dezvaluirea, facuta de copii