Ce s-a întâmplat cu mama copilului înecat în piscină

O mamă și-a găsit copilul de 4 ani fără suflare în piscina din curtea casei. După ce echipajul de salvatori au anunțat decesul băiatului, mama copilului, aflată în stare șoc a plecat de acasă și a fost căutată timp de câteva ore de familie, de polițiști și voluntari. Evenimentul nefericit s-a întâmplat ieri în localitatea Găești, Dâmbovița. Află aici ce s-a întâmplat cu mama copilului înecat în piscină.

mama copilului, Sursa: Facebook

Într-un moment de neatenție, copilul a ieșit din casă și a mers la piscină, unde a fost găsit fără suflare de mama acestuia, în vârstă de 34 de ani, care-l căuta în casă și în curte. S-a sunat imediat la 112, iar salvatorii au efectuat timp de zeci de minute manevre de resuscitare. Când medicii au declarat decesul copilui, mama acestuia care se afla în stare de șoc, a luat-o la fugă spre un câmp din apropiere.

A fost demarată o căutare a femeii, la care au participat rude, jandarmi, polițiști și voluntari. Căutarea mamei s-a încheiat șase ore mai târziu, când aceasta a fost găsită spânzurată într-un copac, potrivit IPJ Dâmbovița, iar principala supoziție este că tînăra nu a putut suporta moartea singurului ei copil.

Băiatul urma să împlinească cinci ani în luna decembrie, iar vecinii au numai cuvinte de laude la adresa tinerei mame.

Trupurile mamei și copilului au fost trimise pentru a fi efectuată necropsia și pentru a fi continuată investigația acestor cazuri.