Dana Nalbaru va lansa cartea “Sapte povesti de noapte buna”

Dana Nalbaru a pregatit pentru copii mai multe surprize la acest sfarsit de an. Dupa ce a lansat CD-ul cu muzica “Bucurii pentru copii cantece de iarna”, Dana va lansa si prima ei carte pentru copii “Sapte povesti de noapte buna”. Gasesti aici mai multe detalii!

Citeste si: Dana Nalbaru: ,,Toate cele care te fac fericit cu adevarat se gasesc doar in tine”

Vino si tu, sambata, 14 decembrie, ora 12:30 la Opera Comica pentru Copii, in salonul Mozart la lansarea Sapte povesti de noapte buna”, prima carte pentru copii scrisa de Dana Nalbaru.  Langa brad, in atmosfera de sarbatoare cunoscuta cantareata si compozitoare le va citi copiilor din povestile inspirate chiar de copiii ei si va darui un pic din sufletul ei de mama.

Cartea „Sapte povesti de noapte buna”de Dana Nalbaru, sursa foto: Itsy Bitsy

Noua carte a Danei Nalbaru a fost publicata de Editura Nemi si este recomandata de Itsy Bitsy FM.  Ea va putea fi gasita in librarii si pe site-ul editurii pentru a fi daruita de sarbatori tuturor copiilor. Cartea este creata atat pentru bucuria copiilor, cat si in ajutorul parintilor. Povestile sunt prilej de conectare seara de seara intre copii si parinti, pentru ca autoarea crede mult in nevoia celor mici de a petrece cat mai mult timp impreuna.

„Din inima am inventat povestile pentru copiii mei si le daruiesc acum tuturor celor care vor si cred intr-o lume mai buna. Sunt povesti educative, care ii pot ajuta atat pe copii cat si pe parinti”  spune Dana Nalbaru.

Tot la acest sfarsit de an Dana Nalbaru a lansat si cel mai recent CD cu muzica pentru copiii, Bucurii pentru copii cantece de iarna. Albumul contine cele mai vesele cantece de iarna care sunt acum pe piata de specialitate din Romania. Versurile sunt inspirate de modul inocent in care cei mici isi pun intrebari despre lumea inconjuratoare, aducand umor si veselie in inimile oricui asculta aceste noi cantece de iarna compuse si cantate de indragita cantareata.

Si pentru ca cea mai importanta este sanatatea copiilor pentru orice parinte, Dana Nalbaru a ales sa doneze din aceste noi carti si CD-uri lansate la acest sfarsit de an, copiilor internati la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si copilului. Pe 17 decembrie, ea va fi prezenta in saloanele acestui spital care are grija de copiii aflati in suferinta si va oferi personal cate un CD sau o carte celor mici, care au nevoie de o bucurie pentru a-si recapata mai usor sanatatea.

Dana Nalbaru a lansat in 2018 si proiectul „Redescopera iubirea”, un proiect de constientizare despre nevoia oamenilor de a-si cauta si redescoperi puterea interioara. Conferintele „Redescopera iubirea”, muzica pe care a compus-o si a produs-o in ultimii ani, albumul de muzica pentru copii Bucurii pentru copii – Cantece de iarna, povestile lansate acum, totul porneste de la motto-ul ei – iubirea este cea mai importanta, iar dragostea vindeca totul.