De 1 iunie, Roaba de Cultură aduce activități educative și ludice pe tot parcursul zilei

Ziua Copilului este o ocazie specială de a celebra inocența, bucuria și creativitatea copiilor. În acest an, Roabă de Cultură și Kinder doresc să facă această zi cu adevărat memorabilă pentru cei mici, organizând “Marele PicniKinder” joi, pe 1 iunie, începând cu ora 10.00.

Ateliere de baloane de săpun, șah gigantic, modelaj de baloane,zonă de colorat și ceva gustos. Pe 1 iunie, la Roaba de Cultură, în Parcul Herăstrău, Kinder promovează importanța educației și jocului în viața fiecărui copil. Activitățile pregătite pentru Ziua Copilului combină amuzamentul și învățarea, oferind copiilor oportunitatea de a explora și de a-și dezvoltaabilitățile într-un mediu prietenos și captivant.

Atelierele creative și jocurile interactive le vor oferi copiilor să-și descopere talentele artistice, facilitate de către experți în educație și profesioniști în domeniul divertismentului pentru copii. Pe lângă activitățile programate, Kinder va oferi și daruri speciale copiilor participanți.

Avem o bucurie aparte de fiecare dată când organizăm un  eveniment dedicat copiilor la Roaba de Cultură. Pe 1 iunie, dăm startul unei serii de evenimente care vor continua pe durata întregii veri, în care pajiștea se transformă într-un colț al fericirii pentru copiii care ajung în parcul Herăstrău”, a spus Raluca Fiser – Roaba de Cultură.

Intrarea este liberă, iar părinții și copiii sunt invitați să se alăture și să se bucure de această zi specială, dedicată în întregime lor.

Kinder își asumă misiunea de a crea momente de bucurie și de a încuraja dezvoltarea copiilor prin intermediul experiențelor educative și ludice. Ziua Copilului reprezintă o oportunitate perfectă de a pune în practică această viziune și de a oferi copiilor un cadru inspirațional pentru a învăța și a se juca. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook Roaba de Cultură.

Evenimentul de 1 iunie este continuat la Roaba de Cultură și vineri cu Alianța România Fără Orfani (ARFO) și Asociația Tzuby’s, când se sărbătoresc Ziua Națională a Copilului Adoptat pe data de 2 iunie, începând cu ora 18:00. Sub forma unui traseu interactiv intitulat „călătorie în lumea adopției”, vor fi organizate ateliere pentru copii cu diverse teme, modelaj, podcast, ateliere de desen, zone senzoriale, lut, jocuri sportive și vom asculta poveștile unor familii care au experimentat adopția.

Despre Roaba de Cultură

De 12 ani, Roaba de Cultură este spațiul cultural care găzduiește concerte, ateliere pentru copii, piese de teatru, film în aer liber, workshop-uri, sport în aer liber, work from the park și evenimente private. Locata în parcul Herstrau, zona Pescăruș, pajiștea este dotată cu scenă și zona de lounge și poate acomoda peste 2000 persoane.