,,Delicii si traditii de Paste”, o actiune caritabila pentru copiii seropozitivi

O actiune caritabila pentru copiii seropozitivi de la orfelinatul “Casa Sperantei” din Constanta va avea loc astazi, 24 aprilie 2019, incepand cu ora 14.00, la Casa Sperantei, din strada Crisana nr. 67. Colegiul Psihologilor din Romania – filiala Constanta, in parteneriat cu Mira System Group (initiatorul proiectului), Yves Rocher si Metalica Pro Vest, vor aduce zambete pe chipul  acestor copii prin ,,Delicii si traditii de Paste”.

Vezi si ,,Suflet in culori”, concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism

Psihologii constanteni, impreuna cu toti partenerii din proiect, vor vopsi oua impreuna cu copiii, vor organiza o vanatoare de oua, iar micutii vor primi dulciuri si hainute din partea organizatorilor. Totodata, elevii Colegiului National de Arte “Regina Maria” vor sustine un program artistic special pentru copii.

,,Suntem in Saptamana Mare si dorim sa facem o bucurie copiilor nepastuiti de soarta, care cer iubirea noastra, a comunitatii. Impreuna cu prietenii si partenerii nostri, vom organiza o actiun caritabila la Casa Sperantei din Constanta, unde ne dorim sa daruim zambete zecilor de copii infestati cu HIV. Vom vopsi impreuna oua de Paste, pentru a simti si ei bucuria minunatelor Sarbatori, sa simta ca au pe cineva aproape, chiar daca din pacate nu au o familie care sa le ofere caldura si dragoste. De asemenea, vom organiza un concurs foarte interesant prin care toti copiii vor fi angrenati in gasirea oualor ascunse, iar la final fiecare copil va primi dulciuri si hainute in semn de iubire si pretuire din partea noastra”, a declarat prof. univ. dr. Mihaela Rus, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania – filiala Constanta.

Citeste si Cum sa vopsesti natural oua de Paste

,,Este o mare bucurie pentru noi ca, si in acest an, reusim sa facem o bucurie copiilor aflati in suferinta din Constanta. Intotdeauna a fost o mare placere sa fim alaturi de ei, sa ne jucam cu ei, sa le oferim din putin nostru. Sunt copii minunati, inteligenti, plini de optimism si dornici sa cunoasca oameni noi, cu care sa impartaseasca din visele lor, din pasiunile lor, din sperantele lor”, a spus Ec. Mariana Bolches, reprezentantul MGM.

Vezi si Iepurasul de Paste la Antipa, la un eveniment dedicat copiilor