Discretie privind detaliile legate de nasterea copilului ducilor de Sussex

Printul Harry al Marii Britanii si ducesa Meghan de Sussex au decis sa pastreze discretia privind detaliile legate de nasterea primului lor copil, care va avea loc in saptamanile care urmeaza, au anuntat, joi, reprezentantii palatului Buckingham intr-un comunicat.

Vezi si Opt traditii care trebuie respectate la nasterea bebelusului ducilor de Sussex

,,Ducele si ducesa de Sussex sunt foarte recunoscatori pentru urarile primite din partea oamenilor din Regatul Unit si din toata lumea, in aceasta perioada in care se pregatesc de nasterea copilului lor”, se arata in comunicat.

,,Altetele lor regale au luat decizia de a pastra discretia privind planurile legate de nasterea copilului”, potrivit aceleiasi surse.

,,Ducele si ducesa abia asteapta sa impartaseasca vestea emotionanta cu toata lumea, dupa ce vor avea oportunitatea de a celebra in privat evenimentul ca o noua familie”, se arata in comunicatul emis de palatul Buckingham, resedinta oficiala a reginei Marii Britanii.

Ducesa de Sussex, in varsta de 37 de ani, urmeaza sa nasca in cateva saptamani. Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anuntat ca ducesa Meghan de Sussex este insarcinata, iar copilul, al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naste in primavara lui 2019. Aflata la un eveniment oficial, la inceputul lunii ianuarie, fosta actrita americana Meghan Markle a sugerat ca bebelusul se va naste in luna aprilie.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, dupa o relatie de doi ani.

De cateva saptamani au aparut speculatii privind faptul ca ducesa Meghan nu va naste la acelasi spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, si de mama printului Harry, regretata printesa Diana. Unele surse spun ca Meghan ar putea naste fie la un spital din Windsor, aproape de noua ei locuinta – Frogmore House -, fie acasa, asa cum a facut regina Elizabeth a II-a in cazul tuturor celor patru copii ai ei.

Citeste si Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Sursa: Mediafax