Ducesa Meghan vrea sa nasca sub hipnoza

Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry al Marii Britanii, aflata in al treilea trimestru de sarcina, vrea sa nasca sub hipnoza, o tehnica foarte in voga in randul vedetelor americane, la care au apelat actrite precum Jessica Alba si Demi Moore.

Vezi si Jessica Alba vrea să nască sub hipnoză

O sursa apropiata ducesei a declarat pentru publicatia Vanity Fair ca aceasta vrea sa nasca sub hipnoza, o tehnica ce ar ajuta-o sa evite anestezia epidurala.

Scopul acestei practici este relaxarea cat de mult posibil a organismului, prin intermediul unor exercitii de respiratie, fapt care ar permite nasterea naturala fara durere.

Ducesa Meghan a inceput sa faca si acupunctura, tot pentru a se pregati pentru o nastere fara dureri, potrivit aceleiasi surse.

Aflata la un eveniment oficial, la inceputul lunii ianuarie, fosta actrita americana Meghan Markle a sugerat ca bebelusul se va naste in luna aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anuntat ca ducesa Meghan de Sussex, in varsta de 37 de ani, este insarcinata, iar copilul, al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naste in primavara lui 2019.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, dupa o relatie de doi ani.

Citeste si Nasterea sub hipnoza, un mod natural de a-ti aduce copilul pe lume

Sursa: Mediafax