După trei avorturi spontane, o femeie de 26 de ani a murit de tristețe

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, o femeie de 26 de ani a murit de tristețe extremă. Durerea emoțională a fost mult prea sfâșietoare pentru tânăra care a suferit trei avorturi spontane, după care nu a mai putut să-și revină.

Foto: daily.co.uk

Familia și cei apropiați Jemmei Zoezee, care era asistentă, susțin că tânăra își dorea cu disperare să devină mama, iar degradrea sănătății mintale a început imediat după ce a suferit primul avort spontan pe când avea trei luni de sarcină.

”A existat foarte puțin sprijin pentru ea. Când ești la pământ și apoi trebuie să te scufunzi și mai adânc în emoțiile tale, poate fi dificil. Nu a existat niciun sprijin proactiv pentru ea după avorturile spontane. Nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să piardă copiii, iar efectul mental a supus-o la o presiune imensă.” a spus fratele femeii, care alături de ceilalți membri ai familiei au început să strângă fonduri pentru o organizație pe care tânăra Jemma o susținea și care  efectuează cercetări despre avorturile spontane, despre nașterile de copii morți și nașteri premature, potrivit publicației Wales Online.

Chiar soțul ei, Tony, a alergat 160 km într-o săptămână, după ce Jemma a suferit primul avort spontan, pentru a susține această organizație

„Jemma a adorat dintotdeauna copiii. Când era încă la școală, a început să lucreze ca bonă pentru un cuplu. Copiii au adus atât de multă fericire în viața ei, dar durerea de a-și pierde propriii copiiia fost prea mare pentru ea” a spus fratele tinerei, potrivit sursei citatei anterior.

Citește și: Durerea sfâșietoare a unui avort spontan: ”nu este vina ta!”