Ed Sheeran a fost hartuit in copilarie fiindca era roscat

Cantaretul britanic Ed Sheeran a fost hartuit in copilarie fiindca era roscat si avea un aspect fizic care putea fi considerat ciudat. Artistul a declarat ca a urat anii de scoala generala fiindca era luat zilnic peste picior de catre colegii sai de clasa. Acestia l-au hartuit din prima zi fiindca era roscat, purta ochelari si se balbaia, fapt ce l-a facut sa sustina ca „plangea in fiecare zi” din cauza acestora.

Citeste si Cinci din zece copii victime ale hartuirii pe internet

Lipsa de popularitate a lui Sheeran s-a datorat si faptului ca nu era priceput la sporturi. Acesta a declarat ca a terminat o scoala primara care era renumita pentru activitatile sportive, in care elevii erau apreciati daca erau buni la fotbal.

Situatia s-a schimbat in timpul liceului. Cantaretul a afirmat, in cadrul unui interviu pentru grupul de campanie Love Music Hate Racism, ca descoperirea pasiunii pentru muzica i-a dat incredere in propria persoana si l-a ajutat sa se integreze. El a sustinut ca, pe masura ce au trecut anii, a inceput sa isi aprezieze aspectul fizic.

In varsta de 28 de ani, Ed Sheeran, detinator a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, a fost cel mai bine vandut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizatia care reprezinta interesele industriei de inregistrari muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran „Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vandut material discografic in 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a inregistrat cele mai mari vanzari, potrivit organizatiei.

Ed Sheeran va sustine un concert in Bucuresti pe 3 iulie, la Arena Nationala. Singurele categorii la care se mai pot cumpara bilete sunt Tribuna I si Tribuna II. Acestea se gasesc pe site-ul eventim.ro la pretul de 299 de lei.

Citeste si Bullying-ul incepe acasa. Si continua la scoala!

Sursa: Mediafax