Educatoarea care si-a inecat fiica de 4 ani, condamnata la inchisoare

Educatoarea care si-a inecat fiica de 4 ani a fost condamnata la inchisoare. Oana Net era educatoare la gradinita din localitatea timiseana Murani si a fost acuzata ca, in primavara anului trecut, si-a inecat fiica de patru ani in incercarea de a se razbuna pe sot, care intentiona sa divorteze.

Vezi si Mama acuzata ca si-a omorat bebelusul si l-a aruncat intr-un parc

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au decis sa o condamne pe Oana Net la 18 ani si opt luni de inchisoare cu executare, pentru omor asupra unui membru al familiei. Decizia magistratilor este definitiva.

Initial, Tribunalul Timis a decis, la sfarsitul anului trecut, sa o condamne pe educatoare la 12 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, Oana Net ar fi trebuit sa-i plateasca sotului daune morale de 60.000 de euro. Insa, Curtea de Apel Timisoara a respins aceasta solicitare.

Oana Net, o educatoare in varsta de 38 de ani din Timisoara, si-a omorat fiica de patru ani, in luna martie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze. Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat erbicid in incercarea de a se sinucide.

Citeste si O fetita a murit, dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

Sursa: Mediafax