Elevi filmati in timp ce se bateau la scoala

Mai multi elevi au fost filmati in timp ce se bateau la scoala, prin urmare conducerea Scolii Gimnaziale „Mircea Eliade”, din Satu Mare, declanseaza o ancheta. Pe facebook a fost postata o filmare cu elevii care se bat cu pumnii si picioarele atat in incinta unitatii, cat si in afara acesteia.

Vezi si Sapte femei s-au batut in fata unei scoli, sub ochii copiilor

Pe o retea de socializare a fost postata la sfarsitul saptamanii o filmare in care mai multi elevi, despre care se presupune ca ar apartine Scolii Gimnaziale „Mircea Eliade”, se bat cu pumnii si picioarele atat intr-o clasa, cat si in curtea unitatii de invatamant. Filmarea au fost stearsa ulterior de pe facebook.

Purtatorul de cuvant al ISJ Satu Mare, Adriana Dinga, a declarat ca membrii comisiei de ancheta vor verifica daca elevii care apar in imagini sunt elevii scolii, cand au avut loc incidentele si unde anume.

„Inspectorul scolar general al ISJ Satu Mare a luat legatura cu directiunea Scolii Gimnaziale <<Mircea Eliade>> iar luni dimineata se va declansa o ancheta pentru verificarea situatiei rezultate in urma aparitiei unui filmulet cu elevi care se bat. In functie de rezultatele anchetei, cei care vor fi gasiti vinovati vor fi sanctionati. Daca va fi vorba si despre vreun profesor care nu si-a facut datoria, sigur ca se vor lua masuri. Comisia de ancheta va verifica daca elevii din imagini sunt elevii scolii, cand au avut loc incidentele si unde anume”, a spus Dinga.

Potrivit acesteia, ISJ Satu Mare va monitoriza toata procedura iar daca va fi cazul va interveni.

Citeste si Doi copii batausi, cautati de politisti

Sursa: Mediafax