Femeie cercetata dupa ce a nascut si si-a ingropat bebelusul

O femeie este cercetata de politisti si procurori dupa ce a nascut, ca si-a ingropat bebelusul. Mama, in varsta de 36 de ani din comuna Hudesti, judetul Botosani, a declarat ca fatul s-a nascut mort. In curtea locuintei femeii au fost descoperite fragmente osoase.

Vezi si Mama acuzata ca si-a omorat bebelusul si l-a aruncat intr-un parc

Purtatorul de cuvant al IPJ Botosani, Maria Carp, a declarat ca acest caz a fost sesizat de medicul de familie al femeii, care a observat ca a trecut termenul pana la care aceasta trebuia sa nasca si nu stia ce s-a intamplat.

„Politia a fost sesizata de catre un medic de familie din comuna Hudesti, care avea in evidenta o femeie insarcinata, in varsta de 36 de ani. Nu a pastrat legatura in legatura cu sarcina, iar dupa ce a observat ca a trecut termenul la care aceasta trebuia sa nasca, inceputul lunii aprilie, a vorbit cu ea si i s-a spus ca fatul s-a nascut mort si l-a ingropat. A fost demarata o cercetare in acest caz, care a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani. Femeia a fost internata la Maternitate in Botosani si urmeaza sa fie expertizata medico-legal si psihiatric”, a spus Carp.

Surse judiciare au declarat, la randul lor, ca in curtea locuintei femeii au fost descoperite fragmente osoase, cu urme de ardere, care par de natura umana, iar acestea sunt expertizate.

Citeste si Adolescenta, acuzata ca a nascut singura si si-a omorat pruncul

Sursa: Mediafax