Hai la BABY BOOM Show 2022, ediția de toamnă!

Cel mai mare târg pentru copii si viitori parinti, BABY BOOM Show 2022 și-a deschis porțile pentru ediția de toamnă și te așteaptă în perioada 8-11 septembrie, la ROMEXPO, Pavilionul B1. Superbebe.ro a fost la deschidere și îți povestește ce poți găsi la târg și de ce ar fi bine să mergi și tu. Intră aici să afli mai multe detalii.

Ediţia din această toamnă vine cu peste 250 de branduri de produse și servicii pentru copii şi viitoare mămici, promoţii substanţiale la cărucioare, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, mobilier, gadgeturi foarte utile părinților atât în alimentaţia, transportul, cât şi în siguranţa celor mici. De asemenea, clinicile de stat vin alături de clinicile private cu super oferte la pachetele de naştere şi recoltare celule stem. Tot la târg poți participa la cursuri gratuite și poți câstiga premii la Super Tombola BABY BOOM. Iată ce ne-a atras nouă atenția.

”Venim la BABY BOOM de când s-a înființat, de la prima ediție și nu am lipsit niciodată. Venim cu multe produse noi, în ceea ce privește gama de cărucioare Trio, pătuțul pentru co-sleeping, care este unic în momentul de față, pentru că merge până pe la vârsta de patru ani și se numește ”Next to me Forever”, avem și gadgeturi foarte interesante, spre exemplu, un sterilizator cu uscător pentru biberoane, un sterilizator cu un încălzitor de biberoane, avem o pompă portabilă, care se alimentează la calculator prin USB. Și bineînțeles, este a doua ediție în care putem să comunicăm cu mândrie că suntem singura firmă din România care beneficiază de susținerea și recomandarea Societății Române de Pediatrie în ceea ce privește suzetele, biberoanele, toată gama de detergenți, balsam, produse de curățenie, dar și cosmetice. Avem și discounturi până la 50%, dar și o tombolă unde puteți câștiga produse mari, precum și cursuri pentru viitorii părinți” spune Cristina Mănescu, Director Marketing si Comunicare Chicco Romania.

 ”Suntem pentru a doua oară la Târg, iar de această dată venim cu ceva nou și anume, semne de avertizare care se pun pe cărucior sau pe scaunul auto. Avem ochelari pentru copii, cizme de cauciuc, diverse produse pentru bebeluși, precum   lănțișoare de dentiție. În cadrul târgului avem discounturi foarte bune, până la 35% și am reușit să ducem prețurile cât mai jos”, explică Andreea Roman, Manager DooDaDoo.ro.

 ”Suntem pentru prima dată la Târgul BABY BOOM, și este și primul târg la care participăm. Venim cu o selecție din cele mai preferate produse de-ale noastre, alese de clienții noștri din online. Avem partea de îngrijire <mama și copilul>, produse pentru bebe dermato-cosmetice Rilastil, partea de imunitate (suplimente, vitamine, minerale) de la Naturalis și alte produse de îngrijire pentru mămici: laCabine -fiolă pentru ten și pentru păr, dar și vopseaua de păr Color and Soin, fără amoniac și alte subtanțe dăunătoare. Pentru ediția aceasta ne-am gândit să oferim 25% la orice produs de aici” spune Ioana Badea, Brand Manager Springfarma.com sau Farmacia la Preț Mic.

”Suntem pentru prima data la BABY BOOM Show și ne bucură primele reacții pe care le avem de la participanți. Am venit la târg cu produsul principal lansat anul acesta și anume, pachetele de sarcină și naștere. Oferim monitorizarea sarcinii în Clinica Nativia și ne bazăm că totul va merge foarte bine pentru că avem un personal dedicat experienței pacientei, pe pachete. În perioada târgului avem un discount de extra 10% la achiziția primului pachet de sarcină și naștere, iar acesta nu are un termen de valabilitate” susține Alexandra Iancu, reprezentant Marketing Clinica Nativia.

”Suntem la târg pentru al șaptelea an, la cel mai mare târg pentru servicii și produse destinate viitorilor și proaspeților părinți, cu cel mai simpatic, mai harnic și mai util stand din acest târg. SAMAS se ocupă cu educația prenatală și cu serviciile de suport după naștere, adică viitorii și proaspeții părinți găsesc la noi toate informațiile de care au nevoie în perioada prenatală și după naștere, iar asta înseamnă cursuri de pregătire pentru naștere, indiferent că naștem pe cale naturală sau prin cezariană, pregătire pentru alăptare (care se face înainte de naștere), avem cursuri de puericultură pentru viitorii tați, ca să ia atestatul pentru cele 5 zile de concediu suplimentar, de asemenea oferim servicii și cursuri pentru perioada după naștere bebelușului, când lucrurile se încing cu adevărat, și anume, consiliere în alăptare” spune Ana Măiță, reprezentant SAMAS

”Suntem la cea de-a doua ediție la târg, în ediția din primăvară atunci când am lansat produsele. La stand am venit cu șervețelele noastre comprimate, sunt un produs inovator, pe care l-am introdus pe piața din România, acum șase luni. Sunt șervețele confecționate din vâscoză 100% și nu au niciun ingredient adăugat. Se adaugă apă peste ele și se transformă și șervețele umede, iar asta este tot ce au mămicile nevoie pentru a crea un șervețel curat și safe pentru bebeluș. La târg avem o reducere, și anume, la achiziția unei punguțe de 50 de bucăți, prețul este redus cu 20%”, spune Andreea Berdea, Managing Partener la Only Napkin Baby.