Hai pe 9 si 10 noiembrie la primul festival de teatru independent pentru copii!

Te gandesti la ce activitati interesante sa-i oferi copilului tau in acest weekend? Atunci hai la Povesti de Festival, primul festival de teatru independent pentru copii. Afla aici unde se va desfasura, ce spectacole si ce workshopuri de teatru vor fi, precum si care este programul acestora.

Citeste si: Vrei sa-ti spun o poveste?

Povesti de Festival, primul festival de teatru independent pentru copiiva avea loc, pentru prima data in Romania, pe 9 si 10 noiembrie 2019, in Sun Plaza si va cuprinde 10 spectacole de teatru, 10 workshopuri de teatru, un salon de carte pentru copii si o expozitie de marionete.

Festivalul se afla la prima editie, iar piesele de teatru se tin altfel: un pic mai original, fiind destinat deopotriva copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, dar si pasionatilor sau specialistilor in teatru.

 CAND?

Activitatile se desfasoara intre orele 11:30-19:00

UNDE?

La etajul 1, in Sun Plaza.

  • PROGRAMUL ACTIVITATILOR?

Aici gasești programul detaliat al festivalului. 

Evenimentul cuprinde:

  • o sectiune competitionala, unde vor concura 10 productii de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de papusi). Juriul competitiei este format din: Felicia Filip – director Opera Comica pentru Copii, Alina Teodorescu – director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici – director Teatrul de Papusi din Braila, Daniela Andrei – regizor, Cosmin Selesi – actor la Teatrul Ion Creang
  • o sectiune necompetitionala in care copiii se vor putea bucura de cele  10 ateliere de teatru (miscare scenica, improvizatie, muzica, recunoasterea emotiilor etc.), dar si de o expozitie de marionete si un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactica Publishing House, Cutiuta cu povesti, Carusel.

Sunny va fi si el prezent la eveniment, cu un workshop despre jocuri, duminica de la 11.30.

Citeste si: Jocuri si jucarii