Hilaria Baldwin, sotia actorului Alec Baldwin, a pierdut o sarcina

Hilaria Baldwin, sotia actorului american Alec Baldwin, a dezvaluit ca a pierdut o sarcina recent și spune ca spera ca povestea ei le va ajuta pe femeile care trec printr-un avort spontan.

Vezi si Top-modelul australian Miranda Kerr este insarcinata cu cel de-al treilea copil

Hilaria Baldwin, scriitoare și instructor de yoga, a facut dezvaluirile prin intermediul unui eseu scris pentru revista de moda americana Glamour. Aceasta a declarat ca vrea sa ajute la eliminarea prejudecatilor legate de pierderile de sarcina si a explicat ca se afla intr-un proces de vindecare emotionala.

Saptamana trecuta, Baldwin a scris pe contul sau de pe reteaua de socializare online Instagram ca ea crede ca a suferit un avort spontan. Presupunerile i-au fost confirmate ulterior, cand, in urma unei ecografii, medicii au descoperit ca fatul era mort.

Hilaria Baldwin, nascuta Hilaria Thomas, este a doua sotie a actorului american Alec Baldwin, cunoscut pentru roluri in filme precum „Viata de stafie/ Beetlejuice” și „Sferele de foc/ Great Balls of Fire!” și aparitii in serialul TV „30 Rock” și emisiunea „Saturday Night Live”. Aceștia s-au casatorit in 2012 și au patru copii.

Citeste si Alanis Morissette este insarcinata cu cel de-al treilea copil

Sursa: Mediafax