Mama bebelusilor gasiti morti in pod, condamnata la 25 de ani de inchisoare

Mama bebelusilor gasiti morti in pod a fost condamnata la 25 de ani de inchisoare, potrivit hotararii Tribunalului Bistrita-Nasaud. Femeia din Bistrita Bargaului a nascut trei bebelusi pe care i-ar fi omorat si apoi i-ar fi ascuns in podul casei. Decizia tribunalului nu e definitiva.

„Constata ca faptele deduse judecatii au fost comise in concurs real de infractiuni (…) contopeste cele trei pedepse principale de 18 ani inchisoare, 20 ani inchisoare, 22 ani inchisoare in pedeapsa cea mai grea de 22 ani inchisoare la care adauga un spor de 3 ani inchisoare, inculpata urmand a executa pedeapsa rezultanta finala de 25 de ani inchisoare si (…) pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor (…) pe o durata de 6 ani”, se arata in hotararea instantei.

Vezi si Mama care a ucis 3 bebelusi ramane in inchisoare

Femeia a fost retinuta la finalul lunii aprile 2017 si trimisa in judecata pentru omor, fiind acuzata ca, in perioada 2012-2015, a suprimat viata a trei copii nou nascuti, pe care i-a nascut la termen, neasistata medical, dupa care a ascuns cadavrele nou nascutilor in podul blocului in care locuia.

Decizia instantei poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Sursa: Mediafax