O eleva de 15 ani a baut pana aproape de coma alcoolica

O eleva de 15 ani de la o scoala din localitatea Ciolpani, judetul Ilfov, a baut alaturi de colegii ei, pana aproape de coma alcoolica. Desi a vazut in ce stare se afla fata, un profesor a luat o decizie incredibila, si anume, a inchis-o in sala de sport, dorind ca aceasta sa-si revina.

Cand s-au terminat cursurile, eleva a fost  trimisa acasa. Un parinte a gasit-o aproape inconstienta, intr-un parc din fata scolii.

„Profesorii si directoarea au preferat sa o inchida in sala de sport, sa o lase pe saltele si ea in starea aceea a inceput sa vomite”, a declarat un parinte, potrivit Stirile Pro TV.

Colegii elevei de clasa a VIII-a au distribuit intre ei pe telefoane poze cu fata in ipostaze indecente facute, se pare, in afara scolii.

Nu poti sa lasi un minor in stare de ebrietate nesupravegheat si fara sa chemi ajutor medical. Am intrebat ce s-a intamplat, ce masuri s-au luat si ne-a spus ca nu e treaba noastra”, a spus un alt parinte, potrivit sursei citate anterior.

Directia de Asistenta Sociala a inceput o ancheta pentru acest caz,  iar politistii incearca sa afle in ce imprejurari a fost filmata eleva in acele ipostaze indecente.