O femeie însărcinată a fost lovită grav pe o trecere de pietoni. Soferul a fost prins.

O femeie însărcinată în vârstă de 30 de ani a fost lovită grav joi pe o trecere de pietoni de pe strada Gura Caliței, din Sectorul 3 din Capitală. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins a doua zi, când încerca să fugă de pe aeroportul din Cluj.

După primele cercetări s-a stabilit că femeia însărcinată în opt luni traversa regulamentar, iar după ce a fost lovită de autoturism, aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Pantelimon, unde a suferit o intervenție chirurgicală, având o fractură la picior și din păcate, ar fi piedut și sarcina. În prezent, starea tinerei femei este stabilă.

Șoferul care are cetățenie britanică și este de naționalitate libaneză a fost prins a doua zi pe aeroportul din Cluj. Acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

„Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara”, potrivit comunicatului Poliției.