O fetita a murit, dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O fetita de 12 ani a murit, dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers in Zalau. Ea statea pe o banca improvizata, iar soferul nu a asigurat inchiderea corespunzatoare a usilor din spate.

Vezi si Baietel de 3 ani cu coloana rupta in urma unui accident de masina

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea, a declarat ca politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa si continua cercetarile sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau.

„Microbuzul in care se afla minora de 12 ani efectua o cursa regulata de transport persoane pe traseul Zalau-Diosod. Din cauza faptului ca soferul nu a asigurat corespunzator inchiderea usilor din spate, inainte de plecarea in cursa, minora, care se afla in calitate de pasager pe o banca improvizata, in spatele locurilor microbuzului, a cazut pe partea carosabila iar in urma impactului a decedat. Microbuzul era prevazut cu 15 locuri. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, soferul microbuzului, in varsta de 57 de ani, a fost audiat de politisti.

Fetita in varsta de 12 ani a murit in Zalau, dupa ce usa din spate a microbuzului in care se afla s-a deschis in mers si ea a cazut pe drum.

Citeste si Elevii vor primi vouchere pentru echipament sportiv

Sursa: Mediafax