O fetiță de 8 ani a fost lovită la școală cu cărțile de o fostă învățătoare

A fost deschisă o anchetă la o școală din Maramureș, după ce o fetiță de 8 ani ar fi fost lovită de o fostă învățătoare. Femeia se pensionase de câțiva ani și a fost chemată să revină la catedră pentru a ține locul unui alt cadru didactic care se află în concediu medical.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Incidentul s-ar fi întâmplat la o școală din Satulung, chiar sub privirile celorlalți copii. Eleva din clasa a 2-a le-a spus bunicilor, cu lacrimi în ochi, că a fost lovită de învățătoare în timpul orelor pentru că nu ar fi reușit să scoată la timp o carte din ghiozdan, potrivit acutalmm.ro. Totul ar fi pornit de la faptul că aceasta ar fi scos limba către un coleg care i-a vorbit urât, iar învățătoarea s-a supărat că i-a fost deranjată ora și a avut un comportament abuziv.

”Plânge întruna. A bătut-o doamna profesoară, a prins-o de păr. A tras-o de păr, a zis către fetiță: < Vrei să-ți dau părul ăsta jos?>. Și după ce a tras-o de cap, a zis să scoată ceva carte din ghiozdan. Fata de frică nu a mai știut ce să scoată, s-a dus ea și i-a scos cărțile din ghiozdan și tot în cap i-a dat până a amețit-o pe fetiță’’, spune bunica elevei, potrivit.digi24.ro.

Acum, eleva de 8 ani refuză să mai meargă la școală. Bunicii fetiței au depus și o plângere la poliție.