O tanara acuzata ca si-a abandonat copiii

O tanara acuzata ca si-a abandonat copiii intr-o locuinta, dupa ce nu a mai reusit sa achite chiria, a fost audiata de Politia Botosani. Cei doi copii de 4 si 6 ani au fost gasiti singuri, pe un camp.

Vezi si Aproape 76.000 de cereri, inregistrate in prima saptamana de inscrieri in invatamantul primar

Politistii botosaneni au identificat o femeie de 26 de ani, acuzata de abadon de familie, dupa ce si-ar fi lasat cei doi copii de 4 si 6 ani singuri, intr-o locuinta din comuna Ungureni. Copiii le-au povestit autoritatilor ca au plecat de acasa, dupa ce au fost lasati singuri acasa. Se pare ca micutii au fost lasati singuri dupa ce parintii nu au putut plati chiria locuintei in care stateau.

„Politistii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infractiunii de abandon de familie. Mama acestora a fost identificata, are 26 de ani si este din comuna Baluseni. Femeia a fost condusa la sediul politiei pentru audieri”, a declarat Maria Carp, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Botosani Botosani.

Copiii, in varsta de 4 si 6 ani, au fost internati intr-un centru pentru minori al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia a Copilului Botosani, institutie care, la randul ei, a declansat o ancheta in acest caz.

Vezi si Stii cum poti sa fii o mama mai buna?

Sursa: Mediafax