Povestea mamei care și-a salvat cei doi copii, alăptându-i, timp de 4 zile, pe epava unei bărci, undeva în largul Oceanului Atlantic

Un caz impresionant și trist a fost preluat zilele acestea de cele mai mari publicații din lume. Este vorba despre povestea mamei care și-a salvat cei doi copii, alăptându-i, timp de 4 zile, pe epava unei bărci, undeva în largul Oceanului Atlantic.

Foto: Daily Mail/Mama si cei doi copii găsiți în larg

Mariely Chacon, în vârstă de 40 de ani, și cei doi copii ai săi, de 2 și de 6 ani au rămas captivi pe o mică epavă a unei bărci, după ce a fost distrusă de un val în timp ce navigau către o insulă din Oceanul Atlantic, potrivit Daily Mail.

Femeia a reușit să-și țină copiii în viață timp de 4 zile, alăptându-i, chiar dacă ea nu a avut posibilitatea decât să-și bea propria urină, pentru o minimă hidratare.

Într-un final, salvatorii au găsit epava pe care se aflau cei doi copii, la o distantă de aproximativ 70 de mile de țărm. Imaginea văzută de salvatori era cutremurătoare: cei doi micuți țineau în brațe trupul neînsuflețit al mamei, care a murit cu doar câteva ore înainte să fie găsită epava.

Foto: Daily Mail/ epava găsită în larg

Copiii erau deshidratați și cu arsuri de gradul 1 și au fost duși la spital. Pe epava era și bona copiilor, în vârstă de 25 de ani, care era ascunsă într-un minifrigider și a astfel a putut să evite deshidratarea severă și arsurile de la soare..

Potrivit oficialilor, o barcă pe care se aflau 9 persoane a plecat din Higuerote, Venezuela, spre o insula din Caraibe, iar la un moment dat barca a fost distrusă de un val. Barca a fost închiriată pentru vacanță.

Încă cinci persoane care au fost pe acea barcă sunt date dispărute, inclusiv tatăl copiilor.