Primul turneu oficial al copilului ducilor de Sussex, in Africa de Sud, incepe pe 23 septembrie

Primul turneu oficial al copilului ducilor de Sussex: ducesei Meghan de Sussex si al printului Harry, Archie, organizat in Africa de Sud, va incepe pe 23 septembrie si va dura zece zile, potrivit reprezentantilor palatului Buckingham, citati de Associated Press.

Citeste si Un jurnalist concediat din cauza lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, bebelusul ducilor

Acesta va fi primul turneu oficial ca familie dupa nasterea lui Archie Mountbatten, care va avea la inceputul vizitei, programata sa se incheie pe 2 octombrie, patru luni si jumatate.

Reprezentantii palatului Buckingham, resedinta oficiala a reginei Elizabeth a II-a, au anuntat ca printul Harry si ducesa Meghan vor face o vizita oficiala in Africa de Sud, iar ducele isi va continua turneul in Angola, Malawi si Botswana.

In Angola, Harry se va intalni cu organizatiile care se ocupa de eliminarea minelor antipersonal care au colaborat si cu regretata sa mama, printesa Diana, ce a murit in 1997.

Meghan va avea intalniri cu organizatii din Africa de Sud care promoveaza in randul femeilor educatia, sanatatea, antreprenoriatul.

Harry si fratele sau mai mare, printul William, au calatorit frecvent in Africa si sunt amandoi implicati in eforturi de protejare a florei si faunei de pe continent. Harry este si patronul unei organizatii caritabile in beneficiul copiilor din Lesotho.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle, in varsta de 38 de ani, s-au casatorit pe 19 mai 2018, dupa o relatie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a nascut pe 6 mai. Cel de-al optulea stranepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al saptelea in ordinea succesiunii la tron.

Sursa: Mediafax

Citeste si Ducesa Meghan de Sussex scrie o carte pentru copii