Program educational: elevii isi pot descoperi abilitatile in medicina dentara

Un program educational „The Future of Dentistry And Education.”, prin care elevii isi pot descoperi abilitatile in medicina dentara a fost lansat de Grupul de clinici Dent Estet, in parteneriat cu Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB). Programul se adreseaza elevilor din clasele X-XII, iar inscrierile au loc in perioada mai – iunie 2019.

Vezi si Program educational pentru vaccinare, in randul copiilor si parintilor

Tinerii  vor lua parte la provocarile din activitatea de zi cu zi a unui medic stomatolog si vor afla in ce consta activitatea de management al unei clinici de medicina dentara de succes. Elevii vor avea sansa de a-si descoperi si fructifica abilitatile in domenii precum medicina dentara, marketing, finante, resurse umane si managementul clinicilor dentare. Astfel, vor afla care sunt provocarile din viata unui medic stomatolog specialist, ale unui CEO, Director Financiar sau Director de Marketing si isi vor dezvolta aria de cunostinte cu informatii utile pentru viitoarea lor cariera.

Dr. Oana Taban_CEO Dent Estet

„Suntem extrem de onorati sa lansam acest program alaturi de Scoala Americana Internationala din Bucuresti, o institutie care in cei aproape 60 de ani de activitate a devenit un reper de bune practici in ceea ce priveste educatia sanatoasa a elevilor. Dovada stau reusitele academice de exceptie si faptul ca elevii sunt acceptati la universitati de prim rang din intreaga lume. Demersul nostru de educare a pietei de profil, dar si a pacientilor, este incununat prin acest program adresat elevilor, prin care le oferim o perspectiva unica, aceea de a descoperi lumea stomatologiei si a managementului unei clinici de medicina dentara de succes”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Pentru a se inscrie in program, este necesar ca elevii sa completeze formularul de inregistrare disponibil in cadrul AISB, sa aleaga minimum trei departamente in care si-ar dori sa lucreze (incluse in formularul de inscriere) si sa redacteze o scrisoare de intentie in care sa motiveze dorinta de a participa in program.

„Misiunea noastra este sa le oferim elevilor perspective pentru a-si atinge potentialul maxim si sa ii inspiram in a se dezvolta din punct de vedere profesional si personal. Ne bucuram ca impartasim valori comune cu Dent Estet si aceeasi viziune cu privire la importanta educatiei continue pentru a evolua constant si a acumula experiente. De aceea, suntem fericiti sa fim parte din acest program educational unic in Romania, prin care elevii pot deprinde adevarate calitati de management, care sa ii pregateasca pentru un viitor in business”, spune Catalina Gardescu, director de marketing al Scolii Americane Internationale din Bucuresti.

Cea mai convingatoare scrisoare de intentie va fi premiata cu oportunitatea de a fi CEO pentru o zi. Elevul declarat castigator va petrece o zi alaturi de dr. Oana Taban, CEO & Fondator al grupului de clinici Dent Estet, alaturi de care va descoperi secretele din spatele povestii de succes a companiei.

Citeste si Noi ateliere gratuite de programare pentru elevi