Proiectul Cadita Bebelusului: acum e nevoie de ajutorul tau!

Conform datelor statistice, in cele 9 luni de la declararea pandemiei au avut loc peste 153.000 de nasteri la nivel national, numarul total de nasteri estimat in 2020 fiind de aproape 184.000 de copii, iar rapoartele UNICEF Romania arata ca 1 din 3 copii traieste sub pragul saraciei.

Incepand cu luna noiembrie 2020, Crucea Rosie – Filiala Sector 6 a lansat proiectul intitulat Cadita Bebelusului, prin care acorda suport social constand in pachete de igiena si hainute pentru familiile vulnerabile, care asteapta un copil.

Acum e nevoie de ajutorul tau!

Bazat pe sfatul specialistilor, pachetul de suport contine cel putin urmatoarele articole de igiena: cadita de imbaiere, sapun hipoalergenic, gel de baie si sampon pentru bebelusi, ulei de corp, detergent gel concentrat pentru rufele nou-nascutilor. In completarea pachetului cu produse de igiena, Bine Boutique – initiativa de economie sociala Crucii Rosii Sector 6 – a va oferi trusoul vestimentar pentru nou-nascuti, compus din body-uri, bluze, pantaloni, caciulite, manusi, combinezon si haine groase pentru sezonul de iarna.

Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de implicarea tuturor! Ne bazam pe donatiile venite din comunitate, fie ca e vorba despre persoane fizice, companii sau organizatii partenere, pentru a contribui la realizarea pachetelor complete de protectie si ingrijire si la ajutarea unui numar cat mai mare de familii, care vor reusi astfel sa asigure dezvoltarea sanatoasa a nou-nascutului.

Doneaza pentru achizitionarea produselor de igiena bebelusului aici: https://shop.bineboutique.ro/cadita-bebelusului.html

Puteti afla mai multe aici: https://crucearosie6.ro/povestile-noastre/