Quentin Tarantino si sotia sa asteapta primul lor copil

Regizorul american Quentin Tarantino va deveni tata, sotia sa, actrita si cantareata israeliana Daniella Pick, fiind insarcinata, potrivit The Hollywood Reporter.

Citeste si Vedete de la Hollywood care nu pot face copii

Quentin Tarantino si Daniella Pick s-au casatorit in noiembrie anul trecut, la Los Angeles, acesta fiind primul mariaj pentru ambii. Regizorul in varsta de 56 de ani si modelul si cantareata in varsta de 35 de ani, fiica lui Tzvika Pick, un cantautor israelian, au avut o aventura in 2009, pe cand acesta era in turneu de promovare a filmului ,,Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds”.

Abia in 2016 s-au reintalnit si, in iulie 2017, Tarantino – cunoscut pentru discretia sa in ceea ce priveste viata privata – a cerut-o de sotie, iar logodna a avut loc in Israel.

Castigator al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul ,,Pulp Fiction”, din 1994, si a doua premii Oscar pentru scenariile filmelor ,,Pulp Fiction” si ,,Django Unchained”, Quentin Tarantino a fost, pe rand, regizor, scenarist, producator si chiar actor in filmele sale. Desi este acuzat de critici ca trivializeaza violenta, opera sa cinematografica nu a incetat sa entuziasmeze publicul, iar peliculele sale „Profesionistii crimei/ Reservoir Dogs”, ,,Pulp Fiction”, ,,Jackie Brown”, cele doua lungmetraje din seria ,,Kill Bill”, ,,Masina mortii/ Death Proof”, ,,Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds” si ,,Django dezlantuit/ Django Unchained” au devenit filme de referinta ale cinematografiei mondiale.

Vezi si Gordon Ramsey a devenit tata pentru a cincea oara

Sursa: Mediafax