Rihanna a născut un băiețel

Rihanna a devenit mamă! Cântăreața, în vârstă de 34 de ani a născut un băiețel, pe 13 mai, la Los Angeles, potrivit The Guardian. Acesta este primul său copil, tatăl micuțului fiind rapperul A$AP Rocky. Atât mama, cât și copilul se simt bine. Deocamdată proaspeții părinți nu au făcut anunțul oficial și încă nu se știe numele micuțului.

Celebra cântăreață a anunțat în luna ianuarie că este însărcinată și a povestit că respectiva sarcină nu a fost planificată, ci pur și simplu s-a întâmplat.

Sura foto: Vanity Fair

”Nu aș spune că a fost o sarcină planificată, dar sigur pot spune că nu am planificat să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte astfel de chestii, noi pur și simplu ne-am distrat, iar la un moment dat am făcut un test, l-am chemat și i-amn arătat rezultatul. A doua zi eram la medic și așa a început călătoria noastră” a spus Rihanna, potrivit Daily Mail.

Artista susține că a avut o sarcină neașteptat de ușoară, fără a suferi de grețuri matinale și nu s-a sfiit să poarte mereu haine sexy pe toată durata gravidități, care să-i scoată în evindență burta de gravidă.

Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu din 2020

Cântăreața s-a născut pe 20 februarie 1988, în Bridgetown, Barbados, iar în prezent este una dintre cele mai bogate artiste din lume.