Sambata, 14 decembrie 2019: Copilul mestereste si daruieste!

Cum nicio sarbatoare nu e completa fara bucuria de a darui, Oraselul Cunoasterii, ii invita, sambata, 14 decembrie, pe toti copiii doritori sa participe la atelierele Super-Spiridusilor, unde pot face urmatoarele decoratiuni:  coronita de Craciun, felicitare cu led, pictura ornamente. Copilul mestereste si daruieste! Afla aici despre ce este vorba!

Atelierele de decoratiuni de Craciun sunt oferite gratuit de Oraselul Cunoasterii, astfel incat nu exista taxa de participare, cu toate acestea, fiecare copil care se inscrie la atelier este rugat sa aduca un cadou. Toate cadourile participantilor vor ajunge la Centrul de plasament Pinochio din Bucuresti.

Treaba e simpla si are 3 pasi!

1. Copiii se inscriu la unul din cele doua ateliere ale Super-Spiridusilor care se vor desfasura de la orele 10.30 si 15.00. La fiecare atelier pot participa maximum 20 de copii.  Inscrieri la 0723390449 sau [email protected]

La fiecare atelier copiii vor face urmatoarele decoratiuni: coronita de Craciun, felicitare cu led, pictura ornamente.

2. Acesul la ateliere se face pe baza de cadou, acesta va fi dus la copiii de la Centrul de plasament Pinochio, din Sectorul 1.

Cadoul trebuie sa fie frumos ambalat intr-o cutie de marime comparabila cu cea a unei cutii de pantofi mare si poate sa contina obiecte de imbracaminte de sezon (ex.: caciulita, fular, manusi etc.) si / sau dulciuri (ex.: bomboane, ciocolata, biscuiti, dar nu perisabile tip fructe, sucuri) si / sau articole scolare (creioane colorate, caiete, penar etc.). Poti adauga chiar si o Felicitare de Craciun cu cateva randuri scrise pentru copilul la care o sa ajunga cadoul sau un Joc educational.

Foarte important: obiectele din cadou trebuie sa fie noi – cadoul nu trebuie sa fie o ocazie sa scapam de lucrurile vechi si sa contina lucruri “de aruncat”.
Copiii care vor primi cadourile sunt fete si baieti cu varste intre 12 si 17 ani.

3. Cadourile stranse si cele cumparate din donatiile in bani vor fi daruite copiilor de la Centrul de plasament Pinochio, vineri, 20 decembrie.

Mai multe detalii gasesti aici.