Un baiat de 10 ani cere sfaturi referitoare la infiintarea propriei sale companii aeriene

Un baiat de 10 ani cere sfaturi referitoare la infiintarea propriei sale companii aeriene. El a trimis o scrisoare directorului executiv al companiei aeriene Qantas, Alan Joyce. Scrisoarea lui Alex Jacqout, baiatul de zece ani din Australia, a devenit virala.

Vezi si Angelina a invatat sa piloteze avioane pentru fiul sau

,,Va rog sa ma luati in serios”, a scris Alex in scrisoarea trimisa directorului executiv. Joyce a fost de acord sa se intalneasca, fata in fata, cu Alex pentru „a-si compara notitele”.

,,De obicei, competitorii nostri nu ne cer sfaturi, dar cand un viitor conducator de companie aeriana ne-a contactat, nu am putut sa il ignoram. Este doar un mod in care ii puteam raspunde la intrebari: ca de la un CEO la un alt CEO“, a notat Joyce inr-un mesaj pe Twitter, care s-a viralizat.

Din perspectiva sefului viitoarei companii aeriene “Oceania Express”, baiatul i-a cerut sfaturi lui Joyce in privinta promovarii companiei, asigurandu-l pe directorul executiv ca a inceput deja sa lucreze la unele detalii, de genul avioanelor de care are nevoie, numarul de zboruri sau catering.

,,Pentru ca sunt in vacanta, am mai mult timp pentru lucru, insa nu stiu ce anume sa fac. Puteti sa imi dati o idee? Ma gandeam sa va intreb pe dumneavostra din moment ce sunteti directorul executiv al companiei Qantas”, a scris Alex in scrisoare.

Alan Joyce i-a multumit baiatului pentru ca a luat legatura cu el si a precizat ca ,,a auzit niste zvonuri dspre un nou concurent care va intra pe piata”. A mai adaugat ca de obicei nu ofera sfaturi competitorilor sai, insa va face o exceptie, pentru ca si el a fost odata un copil care si-a dorit sa afle mai multe despre zboruri.

Alex a spus postului de radio 2GB din Sidney ca a fost foarte entuziasmat dupa ce a primit raspunsul si ca nu i-a venit sa creada. Mama sa a declarat ziarului The Australian ca a fost deja aranjata data pentru intalnirea dintre cei doi.

Citeste si „AVIOANE” pentru copii la Centrul Comercial Carrefour Colentina

Sursa: Mediafax