Un baiat de 16 ani a filmat cum a omorat o pisica. Tatal lui l-a dus la politie.

Un baiat de 16 ani din Cluj-Napoca a filmat cum a torturat si a omorat un pui de pisica, ce a fost primita sub forma unei donatii, apoi a trimis imaginile socante persoanei care i-a oferit acest animal. Cea din urma, socata de ce a vazut, a apelat la o asociatie de protectie a animalelor.

Tatal baiatului a vazut filmarea si a fost ingrozit de gestul sarvarsit de fiul sau, de aceea a mers la politie si a recunoscut ceea ce s-a intamplat. Politia a deschis un dosar penal, iar tanarul va trebui sa urmeze si un tratament medical.

“Sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fara drept. Adolescentul care a schingiut pisica a fost dus in fata magistratilor, iar procurorii au dispus in cazul lui controlul judiciar pentru 60 de zile. In plus va trebui sa se supuna si unui tratament medical.”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit publicatiei Monitorul Cluj, adolescentul nu este la primul gest șocant. El a mai lovit in trecut o femeie cu o caramida in cap.