Un barbat a agresat sexual o fetita de 8 ani in parc, in Cluj-Napoca. O femeie a intervenit la timp si a chemat politia.

Un barbat de 46 de ani a fost surprins in timp ce agresa o fetita de 8 ani intr-un parc din Cluj-Napoca. O femeie care trecea pe acolo a observat ca se intamplace ceva straniu, a strigat la barbat, dar acesta a luat fetita, s-au urcat ambii pe un scuter si au plecat. Martora a reusit sa-i faca poze suspectului, a strigat dupa ajutor, dar nimeni nu a intervenit, apoi a sunat la 112.

Barbatul a fost retinut in scurt timp, iar dupa primele cercetari s-a constatat ca barbatul  a mai fost condamnat in 2017 la 5 ani de inchisoare dup ace a agresat sexual alte trei fetite, dar a fost eliberat conditionat anul trecut, pentru buna purtare.

Iata ce a declarat femeia care a fost martor la acest incident si care a alertat politia, potrivit stirimed.ro:

poza facuta de martor, sursa: stirimed.ro

„Eram cu baietelul meu de mana, mergeam catre statia de autobuz. Am trecut pe langa parc si l-am vazut pe barbat ca ii ridica fetitei fusta. Mi s-a parut dubios, insa am trecut mai departe. Dupa cativa pasi m-am intors, sa vad ce fac, pentru ca nu mi se parea un comportament normal. In acel moment fetita, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbracata, intinsa pe spate in iarba, iar el o mangaia pe picioare si in zona intima. M-am dus langa ei si am strigat „Ce faceti acolo?”. Mi-a raspuns ca face fetita pipi. Si am zis: „Pai asa face un copil pipi? Eu acum chem Politia”. Mi-am scos telefonul, eram efectiv socata, el intre timp i-a dat fetitei chiloteii si a urcat pe moped. Am apucat insa, sa ii fac poze”.