Un bărbat din Tecuci a bătut doi adolescenți pentru că făceau gălăgie

Un bărbat din Tecuci a fost reținut de polițiști pentru că a bătut în plină stradă doi adolescenți de 16 ani. Motivul invocat de bărbatul care i-a agresat pe cei doi tineri este că făceau gălăgie. A fost deschisă o anchetă.

Potrivit IPJ Galaţi, la sfârşitul săptămânii, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată la numărul de urgenţă 112, despre faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil din municipiu.

Conform primelor cercetări efectuate de echipajul de poliţie care a mers la faţa locului, „doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”.

Au apărut pe internet și imagini cu momentele în care agresorul îi lovește pe cei doi tineri de 16 ani. ”Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus un martor, potrivit Mediafax.

Cineva a sunat la 112 și Poliția din Tecuci a trimis echipaje la fața locului. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

În prezența agenților de poliție, victimele au refuzat intervenția ambulanței.