Un copil de 13 ani a fost atacat de șase câini comunitari

Un copil de 13 ani a fost atacat de șase câini comunitari într-o comună din Teleorman. Băiatul se afla la bunici, în comuna Conțești și se deplasa pe un moped atunci când a fost atacat de câini. Copilul a suferit mai multe răni, dar norocul lui a fost că a reușit să se refugieze într-o curte de prin apropiere.

Tatăl minorului l-a urcat în mașină, a pus semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză a pornit spre spitalul de urgență. Polițiștii din Alexandria au sesizat autoturismul care mergea cu mare viteză și l-au oprit.

Tatăl băiatului le-a explicat că trebuie să ajungă repede la spital, iar polițiștii – după ce au văzut copilul care sângera pe bancheta din spate – au dat drumul semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei și au escortat mașina, pentru ca minorul să poată ajunge repede la spital.

Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcţiune şi cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria. În urma discuţiilor purtate cu tatăl minorului şi evaluând situaţia de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiţii de siguranţă la unitatea medical. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medical din municipiul București”, a transmis Poliţia Judeţeană Teleorman, potrivit mediafax.ro.

Incidentul respectiv vine după ce doar câteva zile în urmă o femeie a fost omorâtă pe mai mulți câini în apropierea Lacului Morii.