Un elev de 9 ani bătut de doi colegi la o școală din Arad a ajuns la spital

Un elev de 9 ani a fost bătut de doi colegi și a ajuns la spital. Nu este prima dată când copilul este agresat de colegi. Incidentul s-a petrecut la o școală din comuna Buteni, Arad.

Elevii de clasa a III-a se aflau la finalul pauzei, când doamna învățătoare i-a solicitat băiatului să închidă ușa de la clasă. Un alt elev care rămăsese pe hol s-a enervat că i s-a închis ușa în față și împreună cu un alt coleg, l-au bătut în pauză pe copilul care a închis ușa. Nu este prima dată când copilul este agresat de către colegii săi.

Înițial băiatul nu a spus nimic, dar în timpul orei de engleză i s-a făcut rău și a rugat-o pe profesoară să o sune pe mama lui, cărei i-a spus la telefon că îl doare burta, pentru că un coleg l-a lovit.

 “Băiețelul mânca, când doamna de engleză a intrat în clasă. După aproximativ jumătate de oră, a solicitat doamnei să sune pe mama lui că-l doare burta și acesta a spus mamei că un băiețel l-a lovit cu un pumn în burtă. Așa a aflat și cadrul didactic de cea ce s-a întâmplat”, a spusSorina Vanci, directoarea școlii, scrie știrileprotv.ro.

Mama copilului a venit imediat la şcoală şi l-a dus la spital, iar medicii au depistat că băiatul avea şi o lovitură la cap.

S-a deschis o anchetă la școală. Deocamdată părinţii copilului agresat nu au depus plângere la Poliţie.