Scrisoare echipei medicale care a asistat la nasterea copilului meu

M-am asezat de cateva ori in fata laptop-ului, avand in minte tot felul de ganduri, de franturi de imagini pe care mi le amintesc de atunci, de la nasterea copilului meu. Si de fiecare data mi-a fost frica, de faptul ca, ceea ce scriu nu o sa exprime indeajuns ceea ce imi doresc sa exprim cu adevarat. Pentru ca oricat am vrea sa punem in cuvinte tot ceea ce simtim, parca avem impresia ca nu s-au inventat suficiente cuvinte. Dar sper, tare sper, ca macar o jumatate din ceea ce vreau sa va scriu astazi, sa ajunga la inimile Dumneavoastra, echipei medicale care a asistat la nasterea copilului meu.

Dragii mei,

Ma inclin si va sunt foarte recunoscatoare pentru tot ceea ce ati facut, atat pentru mine, cat si pentru puiul meu.

Multumesc pentru faptul ca marea intalnire cu bebelusul a fost o experienta pozitiva, in ciuda tuturor fricilor mele si povestilor ingrozitoare pe care le-am citit despre nasterile altor femei.

Multumesc ca pe langa profesionalism, ati dat dovada de empatie.

Multumesc ca ati crezut in mine, chiar daca am avut momente in care nu mai credeam deloc in propriile forte, ca m-ati facut sa ma simt razbonica si mi-ati inlaturat panica pe care am simtit-o la un moment dat.

Multumesc ca ati dat dovada de discretie in cel mai intim moment din viata mea si ca mi-ati inteles si alinat durerea, fiindca a fost cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata mea.

Multumesc ca v-ati comportat cu bebelusul meu ca si cum ar fi cea mai mare comoara din lume, pentru ca pentru mine chiar este…

Sper din suflet ca si alte femei care vor naste sa aiba acelasi noroc ca si mine, sa aiba o echipa medicala excelenta, sa aiba oameni de incredere, care nu se gandesc ca sunt doar la job si care abia asteapta sa-si termine tura din acea zi, ci care sunt dedicati, care privesc nasterea ca pe un miracol (pentru ca asa este!) si care sunt acolo pentru mama care are nevoie de ajutor, sunt acolo pana la capat, in misiunea ei de a aduce un pui de om in aceasta lume frumoasa!

Multumesc!

O proaspata mamica