Povești inspiraționale pentru tineri, la a II- a ediție a Conferinței “De ce rămân în România?”

Mulți dintre tinerii din România ajung să nu își mai dorească să rămână în țară, pentru că primesc din jur informații contradictorii sau descurajante. La a II -a ediție a conferințelor “De ce rămân în România?” ei au șansa de a cunoaște direct personalități cu povești de succes din diverse domenii. În seara zilei de 25 octombrie, de la 18:00, la Biblioteca Națională a României acești invitați vor împărtăși cu inima deschisă poveștile lor de viață, vor răspunde intrebarilor primite de la tineri și vor încerca să aducă perspective noi celor care își caută acum drumul în viață.

Întrebarea “De ce rămân în România? este prezentă în mintea tuturor, dar pentru tinerii aflați la început de drum este determinantă pentru alegerile în viață. La lansarea conferințelor “De ce rămân în România?” peste 100 de elevi și studenți au pus ore întregi întrebări speakerilor invitați și au plecat inspirați acasă, cu răspunsuri valoroase.

Invitații de la noua ediție au cariere de succes în cele mai variate domenii profesionale:

Foto: Cristina Nichituș

Așteptăm elevii și studenții din București să ni se alăture, într-o seară plină de inspirație și răspunsuri. Speakerii vor împărtăși poveștile lor de succes și vor discuta despre România, dintr-o perspectivă autentică.

Tinerii elevi și studenți au posibilitatea de a descărca GRATUIT biletul la Conferința “De ce rămân în România?” accesând formularul de aici: https://s9.ro/1vyy

Un proiect MindHeart Projects, realizat în parteneriat cu Consiliul Național al ElevilorConsiliul Municipal al Elevilor București