Prima colectie de uniforme scolare reversibile din Romania

Charmony, primul brand romanesc cu haine reversibile, bifeaza inca o premiera in Romania in materie de haine si lanseaza prima colectie de uniforme scolare reversibile, ce pot fi purtate pe ambele parti. Noua colectie se adreseaza pentru inceput doar fetitelor, urmand in viitorul foarte apropiat sa fie lansate si variantele de uniforme pentru baieti.

 

Citeste si Primul brand romanesc cu haine reversibile pentru copii, lansat online

In colectie sunt 10 modele de uniforme scolare reversibile, ce pot fi accesorizate diferit. Rochitele au fost concepute astfel incat micutele scolarite sa aiba parte de un look foarte stylish, de confort si lejeritate zi de zi, caci alegerea materialelor a fost realizata cu maxima atentie pentru a corespunde criteriilor de calitate specifice varstei.

In plus, noua colectie ofera posibilitatea fetitelor de a se bucura de doua uniforme printr-o singura rochita si de cateva modele foarte cool, ce au ca element comun carourile, in diferite forme si culori.

Aceasta colectie este realizata in colaborare cu tanarul designer Alexandra Ivan. Brandul Charmony este dedicat fetitelor si mamelor, creatiile fiind disponibile momentan exclusiv online.

Citeste si Asociatiile de elevi, despre introducerea uniformelor in scoli