Horoscopul săptămânii: 15-21 mai 2023

 

Berbec

Sfatul astrelor este următorul: dacă ceva te nemulțumește sau te ține pe loc, nu are rost să mai continui, să râmâi acolo blocat. Sfera iubirii poate fi una de un augur în această perioadă. Te poți bucura de momente pasionale, de apropiere cu persoana dragă inimii. Ai o stare de bine în sfera vieții personale, poți relua unele legături cu anumite persoane, poți purta discuții profunde, poți lua în calcul să reîncepi proiecte mai vechi.


 

Taur

Este posibil să te fi simțit cam neglijat într-o privință sau ai fost pus la colț și nu ți s-a văzut adevîrata valoare, nu ți-ai exprimat părerea în totalitate și să îți dorești să clarifici lucrurile. Este necesar să faci puțină ordine, lumină în gândurile tale, în sufletul tău. Pot apărea unele sarcini noi, propuneri noi pe care să le refuzi, de care să nu fii entuziasmat. Vei căuta rutina, pe cât este posibil, liniștea, familiaritatea.

 


Gemeni

Este o săptămână dinamică în sectorul comunicării, știi să te faci văzut, auzit și plăcut. Poți primi mesaje din diverse surse, dar care să aibă aceleași roluri: de a te ajuta pe tine să înaintezi cu planul pe care l-ai stabilit. E ca și cum Universul lucrează ca să te ajute cu acesta. Poți începe un proiect nou, care să-ți aducă stabilitate, rezultate frumoase, recompense, dar și vizibilitate, apreciere.

 


 Rac

În această săptămână ai energie din plin, cauți să le bifezi pe toate cele din agendă, dar și să-i ajuți pe ceilalți. Vii cu o viziune nouă sau ești mai dispus să o asculți și să o iei în calcul, chiar dacă înainte vedeai lucrurile diferit. Apare un țel nou, o nouă activitate, îți poți asuma noi responsabilități sau poți luat în calcul o relocare, o schimbare mai mare legată de cămin, de familie.

 


Leu

În această perioadă simți că e nevoie să faci schimbări, să găsești un echilibru între carieră și familie, între responsabilitățile legate de muncă și cele ce țin de familie, de cei dragi. Este timpul pentru reorganizare, reașezare, eliberare. Ar fi bine să-ți găsești timp și pentru pasiuni, hobby-uri, te îndeamnă astrele.

 


Fecioară

Dacă zilele trecute ai considerat că anumite lucruri merg greu, acum vei avea impresia că s-a schimbat foaia, că este o altă vibrație, o altă viziune și că a apărut o luminiță în tunel. Poate apărea o schimbare totală de idei, de sens. Dispare o piatră din drum, un impediment, dar lucrurile nu vor continua pe aceeași cale, făcând aceleași lucruri. Sunt favorizate investițiile, regăsești anumite resurse.

 


Balanță

Este o perioadă amestecată cu diverse discuții, provocări, confruntări. Ceva sau cineva te-a răscolit, te-a agitat, te-a provocat și consideri că e nevoie să ieși la luptă cu toate armele din dotare. Lasă trecutul deoparte, nu te bloca pe situații de mult timp încheiate. E nevoie să te preocupi mai mult de sfera sănătății, de ceea ce îți aduce ție starea de bine, de ceea ce îi face corpului tău bine.

 


Scorpion

Planurile stabilite zilele trecute se pot schimba pe neașteptate, de aceea cel mai bun sfat pentru această perioadă este să fii flexibil și să lași scenariile și așteptările deoparte. Nu ai cum să anticipezi totul, mereu va fi ceva diferit, altfel, schimbat și va fi nevoie să decizi pe moment. De aceea, este important să lași emoțiile deoparte și să te lași purtat de val, în funcție de situația nou apărută. Poți cunoaște persoane deosebit de importante pentru dezvoltarea ta personală, susțin astrele.

 


Săgetator

În această săptămână te trezești că ai mult de lucru, că e nevoie să depui efort pentru ceea ce ține de carieră, de imaginea ta publică. E nevoie să te pregătești pentru o prelegere, un examen, un interviu, ceva ce ține de funcția, de poziția ta. E necesar să aduni informații, să le analizezi cu atenție, să tragi unele sfori, să accepți ajutor dacă ți se oferă. Este și o perioadă intensă din punct de vedere relațional.

 


Capricorn

Poate să apară o ocazie promițătoare, posibilitatea de a te alătura unei echipe, unui proiect captivant, poate să se întrevadă la orizont o nouă șansă fie legată de job, de statutul tău social, fie de sfera de sectorul personal. S-ar putea să fie mai multe evenimente notabile în această perioadă și să fie nevoie de calm, de maturitate, de luciditate din partea ta.

 


rsător

În această săptămână ar f bine să te concentrezi mai mult asupra ta, a nevoilor personale. Este posibil să fi avut o perioadă mai intensă, fie în ceea ce privește studiul, fie un proiect care a avut nevoie de concentrare serioasă din partea ta, de aceea să-ți dorești mai mult să te izolezi, să nu cauți să fii prea vizibil sau să ieși la tot felul de întâlniri.

 


Pești

Ai parte de o săptămână interesantă, poți culege unele roade după eforturi îndelungate, după tot felul de impedimente depășite. S-ar putea să ai noi preocupări în această perioadă, noi interese, noi pasiuni. Poți simți cum un proiect nou poate apărea la orizont, poate veni și o ofertă, noi surse de venituri. În plan personal s-ar putea să preferi să mai amâni unele lucruri, să nu te grăbești cu deciziile, cu alegerile.