Horoscopul săptămânii: 2-8 mai 2022

 

Berbec

În această perioadă poți primi vești bune. Vei primi ajutor în ceea ce privește sectorul muncii, vei avea parte de suport din partea echipei tale, munca în echipă va fi deosebit de productivă. Sunt posibile și noi oportunități, noi alianțe, colaborări. Este favorizat lucrul cu hârtiile. Poți primi unele confirmări legate de unele acte, documente, rapoarte. Cineva te ajută să ieși dintr-un blocaj financiar.

 


 

Taur

Faptele vorbesc mai mult decât orice cuvânt, de aceea în această săptămână mai mult ca oricând astrele te îndeamnă să acționezi, să te mobilizezi, să dai curs unor demersuri pe care doar le organizai și le dezvoltai în minte. Acum este momentul, te îndeamnă astrele. Bazează-te și pe intuiție!

 


Gemeni

Nu te lăsa influențat de ceea ce zic ceilalți, mai ales dacă este vorba despre cariera ta sau partea financiară. Ai suficiente idei bune, poți planifica, dar fără a ține cont de fricile și soluțiile venite din exterior. Este o săptămână bună și pentru a lua decizii luate de relația ta de cuplu, poți lua în calcul și o relocare sau poi face unele schimbări în sectorul căminului.

 


 Rac

În această săptămână poți lua decizii bune legate de carieră. Te muți, apar unele schimbări, o altă dinamică legată de noi persoane apărute în peisaj sau de o nouă sarcină sau o nouă colaborare. Dacă vei avea de făcut prezentări, vei reuși să excelezi, dacă va fi nevoie să ții un discurs, vei fi persoana potrivită. Norocul e de partea ta în ceea ce privește sectorul imagini publice.

 


Leu

În această perioadă vei avea unele oportunități de a-ți pava drumul social, vei cunoaște persoane noi, vei avea parte de sincronicități interesante. În ceea ce privește sectorul iubirii, astrele îți sugerează să petreci mai mult timp cu persoana dragă inimii. Nu uita să îi găsești timp și pentru activități relaxante, te îndeamnă astrele.

 


Fecioară

În această săptămână lucrurile par mai echilibrate. În sfârșit vezi luminița de la capătul tunelului, atât în ceea ce privește sectorul muncii, cât și în sectorul căminului, relației de iubire, legăturilor cu copiii. Ai tendința să fabulezi unele situații din trecut, de aceea astrele te atenționează să dai dovadă de onestitate, de maturitate.

 


Balanță

În această perioadă vei fi plin de inspirație, vei fi creativ, vei căuta să dezvolți unele idei folosindu-ți abilitățile artistice. Sunt bine aspectate legăturile, conexiunile, relațiile cu ceilalți, de aceea folosește-te de orice eveniment social la care poți participa și poți interacționa cu ceilalți.

 


Scorpion

Este o perioadă bună să comunici, să împărtășești, să schimbi informații. Nu evita discuțiile, evenimentele sociale, pentru că poți rezolva multe lucruri prin intermediul comunicării. Este bine aspectată și legătura cu spiritualitatea. Vezi lucrurile altfel, îți asculți mai mult ca oricând intuiția, spun astrele, găsești soluții diferite, metode alternative.

 


Săgetator

În această perioadă astrele te încurajează să prinzi mai mult curaj și să spui ceea ce ai pe suflet, în minte, să cauți să negociezi, să lupți pentru adevărul tău, pentru delimitarea teritoriului. Fii atent la cheltuielile legate de cămin, te sfătuiesc astrele. În ceea ce privește dezcvoltare personală poate apărea o oportunitate de a căpăta noi cunoștințe sau o nouă abilitate.

 


Capricorn

Este o perioadă bună pentru vindecare, împăcare, recucerire, atît în plan profesional, cât și în cel personal. Sunt bine aspectate și planificările pe termen lung, precum și tot ce e legat de studiu, de cunoaștere. În această săptămână ar fi bine să ai grijă la conflictele cu persoanele mai în vârstă sau care au o oarecare autoritate. Atenție și la excesele alimentare.

 


rsător

Vorba dulce mult aduce, aceasta ar fi cea mai bună abordare în această perioadă, indiferent de sector va fi vorba. Caută să-ți menții o atitudine cît mai deschisă, cât mai pozitivă, mai les pentru că este o săptămână carmică, intens vibrațională, în care multe dintre lucrurile pe care le gândești se pot materializa. De aceea, grijă mare la victimizare și invidie, te atenționează astrele.

 


Pești

În această săptămână trebuie să ai grijă la maniera în care îți folosești finanțele, pentru că s-ar putea să ai tendința de a face cumpărături compulsive sau vei căuta să investești în ceva fără să analizezi bine lucrurile. Este esențial să îți restitui datoriile, abia apoi să te gândești la investiții, te atenționează astrele. În plan sentimental, dacă e nevoie să iei decizii majore, consultă-te neapărat cu partenerul de viață.