Horoscopul săptămânii: 20-26 noiembrie 2023

 

Berbec

Există posibilitatea să ți se ofere oportunitatea de a prelua anumite responsabilități, de a obține mai multă putere de decizie și de a-ți folosi capacitățile de lider. Astrele te îndeamnă să accepți aceste provocări și să ai mai multă încredere în propriile forțe. Ești deosebit de interesat de mistere, de rezolvarea ecuațiilor și de găsirea soluțiilor, în special în cazul problemelor care nu îți aparțin direct. De asemenea, este o oportunitate bună pentru a petrece mai mult timp alături de copii sau persoane mai tinere decât tine.

 


 

Taur

Dacă ai în plan tranzacții sau încheierea de contracte, găsirea unei noi colaborări, a unui nou job sau a unei noi oportunități de carieră, această perioadă este favorabilă pentru astfel de demersuri. Este un moment potrivit și pentru escapade, vizite sau întâlniri cu prietenii, călătorii alături de familie sau deplasări de serviciu. Se conturează posibilitatea reuniunilor de familie, a întâlnirilor cu partenerii sau colaboratorii, precum și a unor asociere avantajoase.

 


Gemeni

În prima parte a săptămânii, vei acorda o atenție sporită aspectelor legate de carieră și de imaginea ta publică. Simți nevoia să atingi noi culmi, să obții reușite și să câștigi notorietate, să fii văzut și apreciat. În partea a doua a săptămânii, accentul va fi mai mult pe comunicare în toate formele sale. Chiar și în mediul virtual vei fi activ și vei avea ceva de spus. Vei fi implicat pe neașteptate în diverse conversații și discuții, exprimându-ți opinii și idei fără menajamente.

 


 Rac

Ai parte de o săptămână echilibrată, dar și productivă, cu o stare generală destul de bună. Vei descoperi mai multe idei și activități distractive și recreative. Ai o viziune amplă, reușind să observi imaginea de ansamblu și să fii atent și la detalii. Manifesti un interes pronunțat pentru informații, cercetezi, analizezi și inițiezi majoritatea discuțiilor. Sfatul astrologic pentru această săptămână este să îți asculți intuiția și să încerci să îmbunătățești sfera ta socială.

 


Leu

Este momentul să faci unele schimbări. Este oportunitatea perfectă pentru a-ți revizui gândurile și sentimentele, pentru a elimina orice formă de toxicitate, fie că este vorba despre anumite alimente, obiceiuri sau chiar persoane care nu îți aduc beneficii. Alege să te eliberezi de limitări și convingeri care nu te ajută în dezvoltarea ta. Este o perioadă propice pentru a lua decizii mai importante și pentru a face alegeri atât în ceea ce te privește pe tine, cât și în ceea ce privește cei dragi.

 


Fecioară

Dacă ai în plan tranzacții sau încheierea de contracte, găsirea unei noi colaborări, a unui nou job sau a unei noi oportunități de carieră, această perioadă este favorabilă pentru astfel de demersuri. Este un moment potrivit și pentru escapade, vizite sau întâlniri cu prietenii, călătorii alături de familie sau deplasări de serviciu. Se conturează posibilitatea reuniunilor de familie, a întâlnirilor cu partenerii sau colaboratorii, precum și a unor asociere avantajoase.

 


Balanță

În prima parte a săptămânii vor apărea situații sau aspecte de rezolvat legate de sectorul profesional, afaceri sau parteneriate. Este un cadru astral bun pentru a iniția noi colaborări și proiecte în acest sens. În schimb, în partea a doua a săptămânii, ar fi benefic să cauți activități care să te ajute să te deconectezi de grijile cotidiene, să petreci timp în natură, să faci mișcare și să fii în contact cu membrii familiei și prietenii. Evenimentele sociale sunt, de asemenea, bine aspectate în acest context.

 


Scorpion

Acum este momentul potrivit pentru a te reorganiza, reface, relansa și replanifica aspecte legate de obiectivele și strategiile tale, pentru a dezvolta idei mai vechi. Este o perioadă propice pentru a reface lucrurile pe care poate nu le-ai finalizat sau nu în modul în care ai dorit. Este esențial să ai clar definit obiectivul tău și să rămâi concentrat pe acesta. În partea a doua a săptămânii, te vei concentra pe relațiile importante din viața ta și vei căuta modalități de a le îmbunătăți.

 


Săgetator

Ai o abilitate excelentă în comunicare, negociere și persuasiune, dar este important să nu te pierzi în detalii, mai ales atunci când interacționezi cu persoane care au putere de decizie sau cu autorități. Ar fi bine să fii atent la alegerile cuvintelor și la mesajele pe care le transmiți, oferindu-le într-o formă simplă, accesibilă și totodată sinceră. Astrele te sfătuiesc să fii conștient de acest aspect. Se prevăd elemente pozitive în ceea ce privește sfera financiară, tranzacțiile, bugetele și investițiile tale.

 


Capricorn

Urmează o săptămână armonioasă, cu evenimente și întâlnirile deosebite. Vei simți că beneficiezi de sprijinul de care ai nevoie și că ai alături persoanele potrivite, fiind într-un loc care îți este pe plac și în compania celor dragi. Lucrurile par echilibrate în aproape toate aspectele vieții tale, motiv pentru care această perioadă nu va fi una generatoare de energii negative sau de agitație inutilă. Există posibilitatea unor întâlniri interesante, a unor revelații sau a unor intuiții pe care ar fi bine să le descifrezi.

 


rsător

Simți că ai fost prea mult timp restricționat și acum simți nevoia să recuperezi, să depășești limitele și să treci peste bariere, să te încurajezi să acționezi și să te eliberezi. Este momentul să îți hrănești copilul interior cu acele activități amânate. Ai nevoie de o evadare și eliberare, atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Ești mai deschis la propunerile de a participa la evenimente sociale și de a interacționa cu alte persoane.

 


Pești

Acum este un moment favorabil pentru a-ți pune în valoare resursele personale. Este o perioadă propice pentru a începe o dietă sau pentru a renunța la un obicei care nu îți aduce beneficii, sau chiar pentru a te elibera de un atașament nesănătos. Este oportunitatea perfectă pentru a face mici schimbări care să îți îmbunătățească stilul de viață. De asemenea, este un moment bun pentru a-ți exprima părerea și a-ți expune anumite idei.