Horoscopul săptămânii: 22-28 mai 2023

 

Berbec

În această perioadă vei simți o oarecare aglomerare mentală. Ai atâtea gânduri și idei pe care îți va fi mai greu să le ții în frâu, să le ordonezi. E nevoie să le analizezi mai bine, să le prioritizezi după aceea, să nu te arunci fără să fii convins că e ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu te obosi mai mult decât este cazul, nu pune presiune pe tine, nu-ți fie rușine sau incomod să refuzi, dacă e ceva prea mult de dus pentru tine. Chiar e nevoie să te gîndești la tine, la binele tău.

 


 

Taur

În această perioadă ai de rezolvat mai multe chestiuni, ai de vindecat ceva, trebuie să te eliberezi de anumite supărări, frici, îndoieli pe care le-ai stocat în memorie și de care ar fi bine să te eliberezi. Te frământă și anumite lucruri ce țin de viața ta personală și e nevoie să le discuți cu partenerul de viață. Sunt favorizate deplasările, drumurile, planificarea unor călătorii, vacanțe, dar și legătura cu străinătatea.

 


Gemeni

În această perioadă te vei simți vedeta momentului și ar fi bine să-ți arăți potențialul. Simți că lucrurile se așează exact așa cum îți dorești, că energiile benefice sunt de partea ta, că norocul îți iese în cale, că ești ocrotit, ajutat, susținut de toți și toate. Ai parte de atenție, de apreciere, de răsfăț și ar fi bine să te folosești de aceste beneficii. Este un cadru astral în care vei pune mai mult accent și pe estetică, pe vestimentație, pe felul în care te prezinți în fața celorlalți.

 


 Rac

În această săptămână poți repara vechi griji, supărări, umbre care te eclipsau, puneau prea multă presiune pe umerii tăi. Și în plan sentimental poți repara o relație, susțin astrele. Poți recuceri, poți recăpăta puterea. Dai dovadă de înțelepciune, știi să recunoști atunci când greșești, nu fugi de confruntări. Ai sentimentul că urmează ceva, că ți se pregătește ceva. Dar ești gata să deschizi ușa?

 


Leu

În această perioadă vei avea nevoie de anumite confirmări, de validare din partea celorlalți, atât în sfera vieții profesională, cât și în plan personal. Te poți remarca, poți ieși în evidență. Este un moment de afirmare, de încredere în tine, de rezolvare a unor probleme din trecut. Te bucuri de relațiile de prietenie din viața ta, de acele persoane care aduc lumină în viața ta. În plan sentimental lucrurile se liniștesc, vei fi mai înțeles, mai apreciat, fie vei ierta, fie vei fi iertat.

 


Fecioară

În această perioadă vei dori să ieși din anonimat, să ai momentul tău de glorie. Poți lua o decizie diferită, poți face o acțiune șocantă sau poți avea un comportament total neașteptat în ceea ce te privește. Apar anumite șanse, evenimente interesante, mult timp așteptate de tine. Te-ai perfecționat, ai muncit din plin pentru a avea parte acum de aceste beneficii, șanse.

 


Balanță

În această perioadă poți juca mai multe roluri, iar cel care îți va plăcea cel mai mult este cel de coordonator, de lider. Ești sursă de energie pentru mai multe planuri care prind viteză, le vei oferi și celorlalți din lumina ta. În plan personal sunt bine aspectate interacțiunile cu cei mai tineri, cu copiii. Poți relua sau relansa un plan, o activitate. Nu uita să-ți ofeir și timp pentru odihnă, pentru reîncărcarea bateriilor.

 


Scorpion

Poate începe o perioadă de strălucire pentru tine. Te simți bine din punct de vedere mental și ești în formă în plan fizic, având energie din plin. Ai visuri cât cuprinde, de aceea ar fi bine să te pregătești foarte bine! Este un moment bun să ieși în evidență. Sunt favorizate evenimentele sociale, petrecerile, spațiile în care poți fi admirat, ascultat. Dai dovadă de concentrare atunci când este vorba de bani, de bunuri materiale.

 


Săgetator

În această perioadă ar fi bine să-ți arăți strălucirea, să te arăți lumii. Este timpul să-ți arăți abilitățile, talentele. S-ar putea să-ți faci planuri legate de o relocare, să planifici o renovare, ceva schimbări în locuința ta, poți face anumite achiziții care să-ți aducă mai mult confort. Este un cadru astral prielnic și pentru a face unele schimbări în stilul tău de viață, să urmezi o dietă, să iei suplimente, să programezi o vizită de rutină la medic.

 


Capricorn

În această săptămână ar fi bine să te ții de rutină, de plan. Nu prea ești dispus să accepți schimbările, în plus nici nu ești pregătit să le ții piept. Nu este un moment bun pentru speculații, pentru a-ți asuma riscuri. Focusează-te mai mult pe sfera familiei, pe cămin, pe prieteni, pe sectorul vieții amoroase. Lasă trecutul deoparte, nu te lăsa compleșit de tot felul de amintiri, în special dacă nu sunt dintre cele mai pozitive.

 


rsător

În această săptămână vei da dovadă de energie, de dinamism, vei fi implicat în tot felul de activități, vei căuta să rezolvi cât mai multe sarcini și probleme, atât de-ale tale, cât și de-ale celorlalți. Ești foarte creativ, dai dovadă de multă inspirație. Este un cadru astral favorabil și pentru a susține teste, examene, pentru a fi evaluat, pentru a-ți arăta cunoștințele. Poți scrie lucrări, poți pregăti proiecte, poți susține prelegeri, conferințe, discursuri de tot felul.

 


Pești

În această perioadă vei avea parte mai multe provocări, de aceea va fi nevoie de putere, încredere, curaj din partea ta. Nu te atunca în tot felul de acțiuni, spunând ”fie ce-o fi”, te atenționează astrele. Fii mai atent la ce vise, la premoniții, la mesajele care vin pe neașteptate în direcția ta. Ești mai spiritual în această săptămână. Nu te mai crampona de ideile și convingerile vechi, de experiențele mai puțin plăcute din trecut. De data aceasta de ții mai multe cunoștințe, mai multe resurse ca atunci.