Horoscopul săptămânii: 3-9 octombrie 2022

 

Berbec

Este momentul să hotărăști ce e pentru tine, în acord cu tine, din sufletul tău. Permite-ți să acționezi în interesul tău, ascultând de propriile nevoi și dorințe. Nu le mai permite celor din jur să te afecteze emoțional cu toate probleme lor și cu toate frustrările. Lasă negativitatea și toxicitatea deoparte și focusează-te doar pe lucrurile frumoase și persoanele pozitive din viața ta.

 


 

Taur

Ai parte de o săptămână interesantă, cu de toate, și ceva legat de o transformare totală, și legat de o legătură specială, și de o chestiune din trecutul tău îndepărtat, și ceva legat de viitorul tău. Este un cadru astral bun pentru descoperiri, pentru o introspecție personală, dar și pentru a pune bazele unui nou început.Analizează-ți cu atenție emoțiile, reacțiile, trăirile. Nu-ți neglija interesele, pasiunile, hobby-urile, te sfătuiesc astrele.

 


Gemeni

Lucrurile încep să meargă în spre bine dacă este vorba despre lucrul cu hîrtiile, despre munca în echipă, despre o afacere pe care ai început-o și poate ai cam abandonat-o pe parcurs sau un proiect pentru care nu ai mai avut resurse. Și în ceea ce privește sectorul amoros poți avea parte de surprize plăcute. Fii mai răbdător cu cineva din familie, te sfătuiesc astrele.

 


 Rac

In această săptămână te bazezi pe propriile forțe și îți asculți intuiția. Ești mai deschis în fața unor exeperințe noi. Nu te supăra pe lucruri pe care nu le poți schimba, spun astrele, țn schimb le poti accepta, ierta sau depăși. Pregătește-te să întâlnești oameni care te vor susține, care îți vor valida încercările și pornirile, dar și oameni care vor fi in dezacord cu tine.

 


Leu

În această perioadă pot apărea noi colaborari, joburi, sarcini, responsabilități, oferte atrăgătoare, situații din care sa ai parte de mai multe beneficii. In plan sentimental este posibil sa apară cineva, ești tentat să flirtezi, să fii mai zambitor cu anumite persoane. O saptamana cu multe alegeri, calcule de facut, tot felul de gaduri si analize.  Poti face lucruri minunate daca te vei lasa ghidat de intuitie, spun astrele.

 


Fecioară

Este o săptămână bună pentru a-ți lărgi orizonturile, fie studiind, învățând, fie cunoscând persoane cu multă experiență sau poate chiar călătorind. Este o săptămână bună pentru conștientizări, pentru a debloca ceva, a descifra, a rezolva. Poți realiza că ceva nu te nemulțumește și că ai resursele pentru a le schimba. Ieși din zona de confort.

 


Balanță

În această perioadă dacă ai de susținut o prelegere, un discurs, dacă ai de dat un examen, de trecut o verificare, atunci ar trebui să te bazezi pe propriile forțe și să ai o atitudine de învingător. S-ar putea să descoperi că atitudinea pe care o vei manifesta va conta mai mult decât ideile și argumentele cu care vei veni. În sectorul amoros lucrurile se vor așeza frumos, dacă vei fi mai atent la partenerul de viață, dacă vei avea grijă să te implici în anumite chestiuni care contează pentru acesta.

 


Scorpion

Ai parte de o săptămână plină din multe puncte de vedere, dar trebuie să fii atent la felul în care pui problema, la cum comunici, ce cerințe ai, ce așteptări ai. Ai parte de unele oportunități extraordinare pentru a evolua, mai ales că ai forța, ambiția și determinarea să faci foarte multe lucruri. Vei avea parte și de ajutor din partea celorlalți, dar este esențial să știi să-l accepți. Poți afla unele secrete, dar ai grijă să nu le dai și altora în care crrezi că ai încredere, dar care nu prea sunt de încredere.

 


Săgetator

Este o săptămână bună pentru a discuta chestiuni ce țin de locul de muncă, de viitorul tău, de sectorul financiar. De asemenea, e esențial să găsești calea de mijloc atunci când va fi vorba despre comunicarea cu ceilalți. Fii mai împăciutor, mai înțelegător, mai maleabil, mai înțelept, te îndeamnă astrele.

 


Capricorn

Îți schimbi atitudinea, comportamentul și vei observa imediat unele schimbări. Nu mai ești de acord cu felul în care decurg lucrurile în prezent, cu perspectiva pe care o ai fie legat de job, de un proiect, de viitorul tău. Șimți că este timpul să acționezi și trebuie să o faci cât mai ferm și cu multă încredere. Vei dori să reiei anumite legături, daar și să renunți la altele.

 


rsător

În această săptămână înveți ceva nou, începi un alt capitol, încerci să gândești altfel, depășești unele supărări sau conflicte mai vechi. Sunt bine aspectate discuțiile ce țin de familie, mai ales dacă este vorba despre anumite mășteniri, despre vizite, organizarea unui eveniment. Fii atent la cheltuieli, la planificările legate de unele cumpărături.

 


Pești

Este o perioadă în care trebuie să fii atent la conflictele care pot apărea între tine și autorități, oamenii legii, șefii tăi. Reușești să reglezi chestiuni importante de familie, reiterezi experiențe carmice, evenimente sau situații prin care ai mai trecut. În această săptămână fii mai atent la capitolul sănătății, pentru că ai tendința să exagerezi, fie pe partea de ipohondrie, fie în ceea ce privește stilul alimentar.