Horoscopul săptămânii: 7-13 noiembrie 2022

 

Berbec

Esti interesat sa descoperi, sa cunosti, sa fii pregatit. Este bine aspectat si sectorul studiului. Este o saptamana buna pentru a socializa, pentru a schimba idei, pareri, pentru a afla tot felul de detalii, de informatii, pentru a descifra enigme sau a apleca urechea la zvonuri. Fii atent la gelozii, la discutiile din cuplu. Te poti pregati pentru o calatorie, un drum.

 


 

Taur

O saptamana cu multe vesti bune si informatii utile care vin spre tine. Se imbunatesc anumite relatii din domeniul muncii, apare posibilitatea de a participa la evenimente, sedinte, intlaniri, de a schimba impresii, de a cunoaste oameni noi. Poate sa apara un nou mentor in viata ta sau cineva care sa invete mai multe lucruri, sa-ti deschida ochii asupra unor aspecte, pe care sa-ti doresti sa-l ai mai mult timp in apropierea ta.

 


Gemeni

In aceasta perioada esti mai increzator in fortele proprii, simti ca esti in centrul atentiei, esti testat, verificat, controlat la un moment dat, de aceea e nevoie sa te prezinti cat mai bine, in varianta ta optima. Sunt posibile mai multe discutii si cu familia extinsa, sa fie nevoie sa clarificati anumite lucruri. Ai parte de sprijin din partea persoanelor cheie. Daca ai interviuri de sustinut sau prezentari de facut, ai toate sansele sa ai rezultate frumoase. Poti incepe proiecte noi la care ai visat mult timp.

 


 Rac

Te focusezi pe anumite proiecte personale, esti mai atent la nevoile proprii.  Ar fi bine sa te focusezi mai mult si pe imbunatatirea vietii sociale. Astrele te indeamna sa fii mai deschis catre schimbari, sa accepti ideea ca e nevoie sa iesi din zona de confort, daca iti doresti sa ai parte de progres. Este nevoie sa-ti tii promisiunile, sa fii atent la discutiile legate de bani, dar si sa fii atent la sectorul sanatatii.

 


Leu

Ai in aceasta saptamana multe de rezolvat si in sfera vietii profesionale, dar si in sectorul familiei. Ai nevoie sa iesi din zona de confort, dar si sa schimbi mediul. Cauti sa imbunatatesti, sa schimbi, sa refaci, dar si sa faci unele drumuri. Este favorizata si sfera studiului, cercetarii, poti afla unele raspunsuri de mult asteptate. Poti lua unele decizii ce tin de sfera amoroasa.

 


Fecioară

Apare o persoana cheie in aceasta perioada, care iti va schimba unele planuri. Lucrurile merg bine in viata de cuplu, ai parte de sustinere si ar fi bine sa accepti unele invitatii la evenimente sociale. Asculti ce iti spune mintea mai mult decat ce iti dicteaza creierul, de aceea ar fi indicat sa nu iei decizii majore in aceasta perioada, pentru ca s-ar putea sa fii mai subiectiv.

 


Balanță

Este o perioada buna pentru a-ti arata talentele, pe de o parte, dar si pentru a fi activ din punct de vedere social, pe de alta parte. Poti cunoaste oameni noi, sau poti sa le deschizi usa unor oameni care au facut candva parte din trecutul tau. Poti face unele compromisuri. Inveti, cauti sa te dezvolti, sa acumulezi informatii noi. La finele saptamanii esti mai nostalgic, mai romantic.

 


Scorpion

In aceasta perioada poti avea unele idei asupra carora ar fi bine sa fii artent. Esti mai popular la locul de munca, reusesti sa-ti faci aliati. Fii atent la intalniri, sedinte, reuniuni, mai ales daca va fi vorba de autoritati, persoane cu putere de decizie. Este un moment bun si pentru a finisa anumite proiecte, pentru a incheia etape, pentru a renunta la unele idei, convingeri.

 


Săgetator

In prima parte a saptamanii esti lasat sa decizi, sa controlezi tu, sa fii tu cel care ghideaza mersul lucrurilor. Sunt bine aspectate legaturile cu strainatatea, cu persoanele aflate la departare.  In partea a doua a saptamanii te vei relaxa mai mult si iti vei permite sa te implici in activitati care te binedispun. Te gandesti sa investesti mai mult in garderoba ta, in tinuta ta, in anumite servicii de infrumusetare.

 


Capricorn

Simti ca ai ramas cu anumite proiecte in urma si e nevoie sa depui mai mult efort.

Daca te gandesti sa experimentezi ceva, atunci incearca sa te gandesti daca nu cumva acesta va afecta si sfera banilor, te atentioneaza astrele.

 


rsător

Ai nevoie sa te detasezi de anumite frici sau de convingeri mai vechi. Eliberează-te, e esential sa faci pace cu aceste lucruri. Faci unele schimbari in plan personal, ai o stare generala de acceptare si esti mult mai multumit de cum decurg lucrurile in aceasta perioada. In sectorul profesional poti participa la unele intalniri, sedinte, evenimente sau intruniri care te pot ajuta in proiectele tale. Poti revizui un contract, poti cere o marire, ai instrumentele necesare pentru a creste.

 


Pești

Ai parte de o saptamana intensa, cauti sa faci cat mai multe lucruri. Ai o atitudine de invingator, rezolvi si unele chestiuni financiare, precum si in sectorul muncii. Pui cap la cap anumite strategii, care poate nu erau prea organizate sau aranjate inainte. Lucrezi bine in echipa si te implici in proiecte ce vizeaza intrajutorarea altor persoane. Sunt posibile si unele discutii bune in familie, in relatia de cuplu.