Horoscopul zilei: 1 iunie 2023

 

Berbec

Lucrurile încep să se așeze, simți că ai energie din plin, că poți muta și munții din locul dacă asta este ceea ce își propui. E nevoie să-ți găsești și strategia de care ai nevoie, pentru că în rest resurse pare că sunt din plin. Poți începe și ceva nou, susțin astrele, de aceea, treci la treabă.

 


 

Taur

Ai parte de o zi perfectă să te focusezi pe a finisa, pe a termina ce ai lăsat, ai amînat înainte de a te apuca de ceva nou. Este un moment și pentru a începe o relație, nu neapărat de natură romantică. Poți să faci și o achiziție importantă pentru tine, pentru cei dragi ție.

 


Gemeni

Chiar dacă apar impedimente, pare că entuziasmul tău nu va fi prea șifonat de nimic. Este o zi bună să construiești, să dezvolți ceva. Găsești soluții în ceea ce privește sfera sănătății, renunți la unele obiceiuri alimentare sau faci schimbări în stilul tău de viață.

 


 Rac

Ești marcat de nevoia de a ajunge la o concluzie, fie legată de ceva  din sfera profesională, fie legată de o relație în care ești implicat. Ai nevoie să deții mai multe informații, să înțelegi mai bine lucrurile, să îți cunoști direcția, să-ți asumi anumite compromisuri, dacă este cazul. Pe scurt, vrei să ai control asupra lucrurilor.

 


Leu

Ceva ce ai ținut până acum în secret simți că e timpul să aduci la lumină, să împărtășești cu ceilalți, să te exprimi. Lucrurile par destul de favorizate în tot ceea ce ține de relaționare, interacțiuni cu cei care au aceleași viziuni sau idei ca și tine. Se îmbunătățesc anumite relații cu colegii, cu colaboratorii.

 


Fecioară

Descoperi că se vor așeza lucrurile, se vor rezolva problemele, dar cumva cu o oarecare luptă, cu ceva presiune, poate și stres deopotrivă. E nevoie să insiști, să dai din coate, să îți ceri drepturile, spun astrele. Din fericire, ai determinarea de a merge până la capăt în demersurile tale.

 


Balanță

În această zi ai de luat unele hotărâri importante legate de un parteneriat, de o asociere, de relația de cuplu. Apar semne care te ajută să-ți clarifici lucrurile, să vezi mai bine ce ai de făcut, ce decizii ar fi bine să iei, care ar fi consecințele pentru fiecare scenariu.

 


Scorpion

Dacă apar persoane care nu sunt dispuse să ți se alăture unui demers, unei sarcini, dacă nu sunt dispuse să-ți asculte punctul de vedere, dacă par că se complac în poziția de victimă, atunci reacția ta cea mai înțeleaptă este să te detașezi de acestea, să nu te lași influențat. Ascultă-ți intuiția!

 


Săgetator

Azi știi să comunici, să cucerești, să atragi. Cumva descoperi că un scop a fost atins, chiar dacă nu în totalitate. Primești unele cereri, unele confirmări. Te interesează tot ce ține de dezvoltare, perfecționare, ai o ambiție serioasă în acest sens, spun astrele.

 


Capricorn

Ești pragmaticul horoscopului azi. Dai dovadă de concentrare, determinare, ești realist, dai dovadă de seriozitate în tot ceea ce faci. Stai bine la capitolul vânzări, tranzacții, investiții, dar și achiziții. Știi să lucrezi în echipă, ești atent la detalii.

 


rsător

Cineva îți va oferi o nouă perspectivă, îți va arăta o nouă viziune asupra vieții și poate ar fi bine să fii mai atent la cele spuse. În această zi te focusezi și pe dragoste, pe tot ce ține de pasiune, de flirt. Petreci timp de calitate în compania unei persoane interesante.

 


Pești

Hai că toate se așează parcă pe un făgaș mai bun, mai favorabil pentru tine. Este un moment în care parcă se mai detensionează lucrurile, se deblochează ceva, ai posibilitatea să achiziționezi ceva, să mergi undeva, să avansezi, să se aprobe o solicitare făcută.