Horoscopul zilei: 1 mai 2022

 

Berbec

Astăzi ar fi bine să nu te grăbești să pui etichete, să tragi concluzii până nu ai toate datele, toate informațiile, te sfătuiesc astrele. Evită să fii reactiv, dacă vezi că ceva scapă de sub cotnrol, fii mai îngăduitor, mai empatic cu cei din jurul tău, așteaptă să se mai așeze din informații.

 


 

Taur

Astăzi este vorba despre spiritualitate, despre a vedea lucrurile dincolo de aparențe, despre a-ți asculta intuiția, despre a fi mai atent la sincronicități, despre a simți energiile creative, pline de potențial. S-ar putea să ai parte de unele conștientizări și revelații la care nici nu te-ai gândit.

 


Gemeni

Este o zi în care intuiția te va ajuta să planifici cu mare atenție zilele următoare. De asemenea, sunt favorizate discuțille profunde, cu persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență. Sunt bine aspectate și drumurile, deplasările, susțin astrele.

 


 Rac

Se anunță o zi interesantă, în care va fi nevoie să iei unele decizii, susțin astrele. Ai parte de o zi  cu discuții importante de grup sau legate de o nouă colaborare. Puneți împreună la cale o activitate de durată, o acțiune de anvergură. Vin unele mesaje spre tine de care ar fi bine să ții cont.

 


Leu

Anumite lucruri  se așează, se organizează, se aranjează, se concretizează. Reușești să vezi o cale, să creionezi un plan, un traseu, iar acest lucru te bucură și te liniștește deopotrivă. Aveai nevoie să vezi că lucrurile încep să se rezolve, spun astrele.

 


Fecioară

Ești vesel, sociabil, dornic de a împărtăși și de a schimba idei și opinii.Este deosebit de bine aspectată azi și sfera iubirii, relației amoroase, de aceea ar fi bine să te folosești de aceste energii.  Poți primi un răspuns benefic legat de bani, susțin astrele.

 


Balanță

Astăzi nu prea ai chef de muncă, dar va fi nevoie să te implici în anumite activități mai mult pentru a ajuta pe cineva, decât pentru interesul personal. Vei oferi sfaturi, vei superviza o activitate, îți vei folosi abilitățile și talentele pentru a oferi suportul necesar.

 


Scorpion

Astăzi ar fi bine să pui accent pe relații. Să inviți la o cafea pe cineva drag, să-ți vizitezi o rudă, să-ți suni un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Ai nevoie de acest schimb de energii, de păreri și idei, de a-ți regăsi alianțele, legăturile, conexiunile un pic pierdute.

 


Săgetator

Comunicarea este deosebit de importantă azi pentru tine, poți afla unele vești sau secrete la care nici nu te așteptai. Poți rezolva ceva important azi legat de relația cu autoritățile, cu cineva care este superior ierarhic, dar care te poate ajuta în ascensiunea ta socio-profesională.

 


Capricorn

Astăzi sunt bine aspectate deplasprile, drumurile, sau cel puțin discuțiile legate de drumuri, de planificarea unei escapade, a unei călătorii. Sunt favorizate și legăturile cu străinătatea, fie că este vorba despre cineva aflat la mare depărtare, fie că este vorba despre discuții despre cultură, metode și strategii diferite de cele cu care ești obișnuit.

 


rsător

Astăzi s-ar putea să primești un răspuns care să nu te mulțumească, fie că este vorba despre primirea unui refuz, despre amânarea unui demers, despre o schimbare de plan. Faptul că se blochează un drum sau că apare o schimbare, nu înseamnă neapărat că este și un lucru rău, ci mai curând o binecuvântare. Poate Universul încearcă să-ți ofere un sfat, un indiciu?

 


Pești

Astăzi este despre a face ordine, despre a aranja, a curăța, a organiza. Nu te grăbi să dai răspunsuri sau să faci promisiuni, te sfătuiesc astrele. Ascultă-ți intuiția, aceasta te va scoate din încurcături azi, mai ales când va fi vorba despre o situație presantă.