Horoscopul zilei: 10 mai 2022

 

Berbec

Ai mai multe de gândit și regândit în plan emoțional și relațional. Simți că unele lucruri nu au fost spuse fie în cuplu, fie cu un coleg sau un partener de ține de sectorul muncii. Este nevoie să clarifici lucrurile, fără ca să te aștepți la rezultate și rezolvări peste noapte.

 


 

Taur

Astăzi este despre resurse, despre reevaluarea sistemului tău de valori, despre reechilibrare emoțională, dar și despre a găsi strategii pentru a avea un stil de viață mai bun. Acum este cel mai potrivit moment pentru a vedea ceea ce este cu adevărat important pentru tine în viață.

 


Gemeni

Ai nevoie de suportul cuiva, de cineva care să te sfătuiască, să te ghideze. Este timpul să iei anumite decizii, să te mobilizezi. Acum este momentul să gândești pe termen lung și să fii conștient că viitorul nu se reduce la ceea ce se vede acum, la cum decurg lucrurile în prezent.

 


 Rac

S-ar putea ca anumite împrejurările să te fi scos din ceea ce considerai a fi spațiul tău de siguranță, de aceea îndemnul astrelor este să-ți refaci strategia pe termen lung dintr-o perspectivă diferită de cea de până acum. Să nu disperi, ci să cauți soluții, să fii proactiv, să încerci să te adaptezi.

 


Leu

Simți o nevoie acută să ieși în evidență, să te joci, să te pui în valoare, să seduci, să flirtezi. Puterea ta de seducție, de convingere, de persuasiune este la cote înalte azi, de aceea vei căuta să negociezi azi cam tot ce vei putea. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, discursurile.

 


Fecioară

Întîmpini anumite provocări și limite, în special în plan profesional și este posibil să simți nevoia să te reorganizezi, să faci unele schimbări în acest sector. Este favorizat și lucrul cu actele, hârtiile. Fii răbdător și realist, mai ales atunci când este vorba despre chestiunile financiare.

 


Balanță

Astăzi este despre sincronicitate, despre vindecare, iertare,  spiritualitate, melancolie. Ești preocupat de partea nevăzută a lucrurilor, de chestiunile ce țin de neobișnuit, misticism. Încerci să te reconectezi la dimensiunea mai înaltă a acestei existențe.  Este un moment bun pentru curățenie interioară și desprindere de trecut.

 


Scorpion

S-ar putea să intervină anumite lucruri neașteptate în planul tău aparent bine pus la punct, să ai parte de unele schimbări, situații neprevăzute. Nu lăsa emoțiile negative să te copleșească. Evită victimizarea, pentru că nu-ți stă bine în aceată poziție, te sfătuiesc astrele.

 


Săgetator

Înarmează-te cu răbdare și nu căuta să grăbești lucrurile. Este vremea pentru bilanț, meditație și reașezarea priorităților. Este posibil să te preocupe anumite chestiuni legate de sănătate, de aceea nu neglija acest sector, poți lua în calcul schimbarea unor obiceiuri.


 

Capricorn

S-ar putea să nu ai aceeași energie pe care ai avut-o zilele precedente și să faci lucrurile într-un ritm mai liniștit, mai chibuzit. Reevaluezi modul în care comunici în cuplu și să meditezi la maniera în care îți exprimi sentimentele. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție și importanță opiniilor celor cu care interacționezi azi, te îndeamnă astrele.

 


rsător

Este esențial ca azi să-ți păstrezi viziunea optimistă, dar în același timp să fii pragmatic, atent, autoritat, dacă este cazul. Sunt favorizate azi tranzacțiile, negocierile, investițiile, aspectele legate de sectorul financiar. Poți descoperi modalități noi de a face bani.

 


Pești

Mesajul zilei pentru astăzi este să-ți asculți partenerul de viață sau acea persoană specială din viața ta care ți-a oferit mereu sfaturi bune și a dat dovadă mereu de transparență. Fie că este vorba despre anumite împrejurări care forțează lucrurile din jurul tău, dar intri într-o perioadă de regrupare, reorganizare și de regândire a strategiilor de viitor pe termen lung.