Horoscopul zilei: 11 noiembrie 2022

 

Berbec

Este esențial să le spui lucrurilor pe nume, să scoți adevărul la suprafață, dar va trebui să te aștepți și la reacții diferite, unele chiar controversate, te atenționează astrele. Nu toată lumea este dispusă sau pregătită să afle ce e adevărat și ce este trunchiat, modificat, înfrumusețat.

 


 

Taur

Vei prefera astăzi liniștea, solitudinea, vei dori să faci lucrurile individual, într-un spațiu care îți inspiră sau îți ofere confort, unde să meditezi, să analizezi totul, să faci anumite calcule. E nevoie să te eliberezi de anumite frici, panici, să schimbi perspectiva asupra unor lucruri.

 


Gemeni

Sunt bine aspectate întâlnirile, discuțiile, ședințele, atât în sectorul muncii, cât și în sfera vieții personale. Vei fi apreciat azi pentru felul tău de a expune lucrurile într-un fel mai echilibrat, ba chiar mai pozitiv, de a vedea totul dintr-un unghi mai optimist.

 


 Rac

Este un cadru astral prielnic pentru tot ce ține de dezvoltare personală. Dacă te gândești la un drum, o călătorie, o escapadă, atunci acum ar fi momentul, susțin astrele. Este posibil să fii mai deschis să faci o schimbare în viața ta, iar aceasta să vizeze mai multe persoane.

 


Leu

Este momentul să accepți un nou început, să te pornești pe un alt drum, poate mai puțin obișnuit pentru tine, dar care să te entuziasmeze, pentru care să găsești resurse interioare. Ești mai deschis în interacțiunile cu ceilalți, îi inspiri cu ceva pe ceilalți și te lași și tu inspirat.

 


Fecioară

Este esențial să fii realist, corect, dar și să știi ce îți dorești. Atunci când știi ce vrei, ce poți, Universul te ajută, găsești drumul spre elementele de care ai nevoie. Astăzi vei căuta să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să fii mai atent la nevoile partenerului romantic.

 


Balanță

În sectorul muncii reușești să lucrezi bine în echipă, să comunici productiv cu colegii, să stabiliți împreună unele strategii care vă vor ajuta pe toți. Ești bun la oferit sfaturi, sugestii, dai dovadă de înțelepciune, reușești să transmiți informații utile celor care au nevoie.

 


Scorpion

Astăzi ești carismatic, zâmbitor, cuceritor, cauți să atragi, să convingi, ești bun în tot ceea ce ține de vânzări, de stabilirea unor alianțe, colaborări, de aceea sfatul astrelor este ”să bați fierul acum, cât e cald”, adică să te folosești de aceste energii, ocazii, de al tău farmec.

 


Săgetator

Cauți armonie, stabilitate, pace, ordine în toate. Iei lucrurile azi cu pași mărunți, preferi să te gândești la toate, să le organizezi așa cum îți plac ție, să fii atent la detalii, să nu grăbești lucrurile. Ești mai spiritual, mai atent la nevoile celorlalți, la energiile pe care ți le aduc oamenii cu care interacționezi.

 


Capricorn

S-ar putea ca azi să nu dai impresia unei persoane prea hotărâte, să pari mai aerian, mai artificial, iar acest lucru nu îți place, pentru că ți-ai construit cu atenție o anumită imagine publică, pentru că îți dorești să pari credibil, serios, corect, determinat, iar energia de azi te face cumva mai relaxat decât îți dorești.

 


rsător

Astăzi este despre amintiri, nostalgii, despre a recrea sau reface anumite idei, situații din trecut, despre a clarifica anumite aspecte. Este un cadru astral excelent pentru a-ți folosi resursele. Ai o intuiție foarte bună, ești creativ, pasional, înclinat spre activități creative.

 


Pești

În această zi poți primi unele elemente care ți-au lipsit, unele răspunsuri pe care le-ai așteptat. Pot veni și unele cadouri neașteptate, poate fi vorba și de bani, spun astrele. Este esențial să fii atent la ce faci cu aceste lucruri care vin astăzi spre tine, cum le gestionezi, cum te folosești de ele.