Horoscopul zilei: 12 mai 2023

 

Berbec

S-ar putea să simți că anumite resurse s-au cam epuizat și să nu te simți prea confortabil din această cauză. Consideri că e nevoie să cauți soluții, doar că mental ești cam depășit, fizic ești cam obosit. Nu te alarma, mai așteaptă, mai odihnește-te, nu e nevoie să iei acum decizii, te sfătuiesc astrele.

 


 

Taur

Sunt bine aspectate chestiunile sau elementele legate de spiritualitate, începând cu anumite confesiuni, indicii parcă venite din altă parte, conștientizări, vise, premoniții. Se clarifică ceva legat de trecut, cumva înveți o lecție sau accepți o consecință. La final te poți simți eliberat.

 


Gemeni

Ziua poate să aducă unele încheieri, poți pune punctul pe ”i”, poți renunța la un grup, la un proiect sau la o activitate. S-ar putea să te simți obosit, plictisit, frustrat să tot tragi la aceeași căruță, observând că ceilalți participanți nu depun același efort, nu au același interes, nu caută soluții, așa cum faci tu. Ai grijă, însă, la contractele în scris, la clauze.

 


 Rac

Conexiunile de azi sunt cele asupra cărora ar trebui să te focusezi azi. Poți dezvolta unele relații bune, atât în sfera muncii, cât și în sectorul vieții personale, dar este necesar să respecți regulile, normele. Ai inspirație în ceea ce privește unele decizii financiare, poți face cumpărături de bun augur.

 


Leu

Ești mai dinamic, mai agitat, mai demonstrativ, chiar mai vulcanic și s-ar putea să ai tendința să grăbești azi lucrurile, să insiști să fie rezolvate în stilul tău, în ritmul impus de tine. Nu strica tot ce ai construit până acum. Acesta este principalul sfat pe care-l au astrele pentru tine.

 


Fecioară

Ești mai cu chef de acțiune, mai aventuros azi, ai tendința de a te arunca, fără să analizezi efectele. Sunt favorizate relațiile de prietenie, cauți să socializezi, să stabilești unele acțivități cu ceilalți, fie pentru azi, fie pentru zilele care urmează. Este posibil să faci unele deplasări sau să faci unele planuri legate de unele drumuri.

 


Balanță

În această zi poți depista că nu toate lucrurile sunt așa cum se prezintă, de aceea e necesar să fii mai atent, mai calculat, mai suspicios înainte să faci anumite alegeri, să analizezi eventualele riscuri, consecințe. Chiar dacă te simți invincibil, ar fi bine să-ți iei unele măsuri de precauți, să te gândești și la ”planul de rezervă”.

 


Scorpion

Fii atent la semne, la mesaje, la persoanele cu care te intersectezi, pentru că pot apărea ”ajutoare”, se poate deschide o nouă cale pentru tine. Poate să apară în preajma ta un personal pe care-l admiri, îl respecți destul de mult, de la care ai multe lucruri de învățat, care îți poate da chiar o șansă prin care te poți afirma.

 


Săgetator

S-ar putea să fie nevoie să ieși din zona de confort, să fii mai deschis să încerci o metodă nouă, diferită, un alt sistem, să mergi pe o cale pe care nu ai mai încercat-o până acum. Și este posibil ca în scurt timp această soluție sau încercare să-ți arate primele rezultate.

 


Capricorn

Un moment bun pentru studiu, pentru discuții legate de anumite cursuri, de un plan legat de viitor, de dezvoltarea ta. Poți să iei o decizie în sfera carierei sau ceva legat de domeniul în care activezi. În plan personal poate să apară un mesaj, un stimulent, o încurajare din partea cuiva apropiat și ar fi bine să-i acorzi suficientă atenție.

 


rsător

Ai inspirație din plin, ești creativ, îți asculți intuiția azi și aceste energii le poți folosi în cam toate sferele vieții. Ești mai spiritual, mai matur în luarea unor decizii. Sunt posibile unele întâlniri productive, unele colaborări, alianțe, conexiuni care te pot ajuta mult pe viitor, chiar dacă vor fi de scurtă durată.

 


Pești

Poți găsi azi o soluție salvatoare la o problemă care multă vreme a fost cam cu provocări, cu impedimente, chiar dacă nu te-ai lăsat, ai muncit, ai căutat variante, soluții să o rezolvi. Vine acest răspuns, informație, ajutor, care clarifică, așează lucrurile, te ajută să ieși din impas, să se mai liniștească apele.